Sport

2010.11.09. 11:14

Aradról és Karcagról hoztak érmeket az abasáriak

Az aradi Európa-kupa versenyen három bronzérmet nyertek, a karcagi országos viadalon pedig kilenc dobogós helyezést értek el az abasári Tekeres SK kyokushin karatézói.

HEOL


A hét ország 200 versenyzőjét felvonultató romániai Ek-n Szabó Máté küzdelemben, míg Bánszki Eszter és Farkas Szilárd ifjúsági katában végzett a 3. helyen. A junioroknál Csetneki Anna a 6. helyezést szerezte meg.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] A két versenyen egy tucat érem és oklevél jutott a Tekeres SK tagjainak. Beküldött fotó
[/caption]


A 38 egylet 220 indulóját jegyző karcagi versenyen Kéri Kornél, Fehér Eszter, Feczák Bianka, Kéri Luca és Farkas Szilárd első, Bánszki Eszter és Farkas Angéla második, Csetneki Anna és Garai Martin harmadik helyen zárt.


– Együtt, egységben szép teljesítményekkel jutottak el megérdemelt helyezéseikhez a versenyzőink. Köszönet a szülőknek a az utazásban nyújtott támogatásért – közölte Tóth Attila edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!