Sport

2010.11.20. 16:34

Bocsi Zoltán szerint átok ül a csapatán

Sorozatban harmadik mérkőzésén maradt gólképtelen az újonc Felsőtárkány a labdarúgó NB III. Mátra-csoportjában.

S. K.

 
A 14. forduló mérkőzésén a gárda hazai környezetben játszott gólnélküli döntetlent a sereghajtó Monorral.

Felsőtárkány SC – Monori SE
0–0
Felsőtárkány, 100 néző. V.: Gelb Tamás (Baghy Cs., Kalász P.).
FELSŐTÁRKÁNY: Erdős J. – Baranyai A., Hompoth B., Sárosi G., Bódi K. – Csóka R., Gáspár R., Nagy J., Csákvári Á. (Reményi R., 46.) – Domán T., Baji Á. (Vona Á., 84.). Edző: Bocsi Zoltán.
MONOR: Mezei Zs. – Szabó Sz., Kajli Z. (Kelechi, 84.), Kinder L., Morauszki I. – Lovasi B., Csőke I., Petrics, Nadlacki S. – Csikós F. (Czerman D., 89.), Simon Zs. (Rajna T., 76.). Játékos-edző: Erős Károly.


A napokban elhunyt, Bajzát Sándor köztiszteletben álló helyi sportbarát emlékére gyászszünettel kezdődött a találkozó. A hazaiak ezúttal is nagy elánnal vetették magukat a küzdelemben, lendületes támadásaik rendre zavart keltettek. A 9. percben a kapura törő Domán Tamást kézzel szerelte a monoriak védője, a megítélt büntetőt azonban Baji Ádám nem tudta értékesíteni. A folytatásban is a tárkányiak voltak kezdeményezőbbek több ígéretes helyzetet is kialakítottak, de a góllal továbbra is adósak maradtak. A szünet után kiegyenlítetté vált a küzdelem, jórészt mezőnyben gyűrték egymást a felek.
Jók: Hompoth B., Csóka R., Nagy J., ill. Mezei Zs., Kajli Z., Petrics.


Bocsi Zoltán: – Ismét saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Valami átok ülhet rajtunk, most még 11-esből sem tudunk gólt lőni. Egy mérkőzés van hátra az őszből, bízom a jobb helyzetkihasználásban.
Herbály Zsigmond másodedző:– Volt már amikor ennél jobb játékkal sem tudunk pontot szerezni, most gynegébb játékkal is sikerült a pontszerzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!