Sport

2010.11.15. 16:55

Egy hét múlva magyar-olasz válogatott meccs Egerben

Rendben zajlanak az előkészületek a jövő kedden, 17 órától az egri körcsarnokban sorra kerülő Magyarország – Olaszország női válogatott asztalitenisz mérkőzés kapcsán.

HEOL

    
Az előző évben rendezett magyar-román mérkőzés tapasztalatait felhasználva sikerült teljesen összeállítani a programot a válogatott összecsapásra. Ennek megfelelően idén is lesz sajtótájékoztató, ahol az írott és elektronikus média képviselői Rázsi Botond alpolgármestertől, Téglás Péter szövetségi kapitánytól és Pergel Szandra válogatott játékostól kérdezhetnek.
Készül sajtóanyag is, amely az újságírók munkáját segítő érdekes és hasznos információkat tartalmaz a két ország válogatottjáról és eddigi eredményeikről.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] A magyar válogatott tavaly nagy népszerűségnek örvendett. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]


– Szeretnénk az idén is valami újat nyújtani, valami pluszt hozzátenni a tavalyi mintegy 700 fős nézősereghez – fejezte ki reményeit Zelei Zsolt, az Egri Áfész SC elnöke, a szervező bizottság tagja. – Az idén is értékeljük a legtöbb szurkolót delegáló intézményt. Sőt, most az első három helyezett kap értékes díjakat. Mivel a legtöbb iskola szűkölködik anyagiakban, így arra, hogy a diákolimpiákon, iskolák közötti bajnokságon egységes mezben szerepeljenek nem nagyon jut pénz. Ezen a helyzeten szeretnénk segíteni.

A magyar-olasz szervező bizottság 10 darab (a kettestől a tizenegyesig) számozott Joola mezt biztosít három intézmény számára, amelyben bármilyen sportágban képviselhetik iskolájukat a tanulók. A díjak értéke több mint 100 ezer forint. Ezen kívül is lesznek még értékes ajándékok, erről a sajtótájékoztatónkon szólunk majd. Reméljük, az előző szervezéshez hasonlóan újra sikerül egy sportünnepet varázsolnunk a körcsarnokba – zárta szavait Zelei Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!