Sport

2010.11.08. 18:09

Előre feladta volna a Gyöngyöshalász?

Két forduló van hátra az Arany Ászok labdarúgó megyei I. osztály őszi szezonjából. A 13. játéknapon két bajnokaspiráns találkozott Pétervásárán, ahol a Bukrán Csaba játékos-edző vezette hazaiak a Gyöngyöshalászt látták vendégül.

S. K.


– Nagy várakozás előzte meg a találkozót. Tudtuk, hogy egy esetleges győzelemmel megelőzhetjük a Halászt, és kedvezőbb pozícióba kerülhetünk az őszi végelszámolásnál – válaszolt érdeklődésünkre a péterkeiek első gólját szerző Sándor Attila, aki egy 22 méterről eleresztett lövéssel juttatta vezetéshez a hazaiakat.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] A gyöngyöshalászi Nagy Gáborékon (jobbra) a hazaiak nem érezték az elszántságot Pétekén. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

– Számomra meglepő volt, hogy a vendégeken kétgólos hátrányban sem éreztem az elszántságot, ami nálunk végig jelen volt. Már a találkozó kezdeti szakaszában a végső hármas sípszót várták, szinte előre beletörődve a vereségbe. Az utolsó két fordulóban a Verpelét és az Egerszalók ellen is hasonló teljesítményt várok, ez esetben nem lenne okunk a csalódottságra – zárta szavait a 31 esztendős védő.


A Pétervására a sikerrel pontszámban beérte az éllovas Novaj-Ostorost. Az Egerszalók szomszédvári rangadón fogadta a Verpelétet. A védelem mindkét oldalon remekül zárt, így gólt nem láthatott a 300 főre becsült szalóki publikum.

A 13. forduló válogatottja:

Lővey P. (Lőrinci) – Sándor A. (Pétervására), Kelemen Gy. (Egerszalók), Somogyvári (Verpelét), Érsek Sz. (Pétervására), Makai P. (Besenyőtelek), Csóka P. (Maklár), Fekete T. (Nagyréde), Fekete V. (Nagyréde), Farkas Zs. (Andornaktálya), Veres V. (Maklár).

A 13. forduló számokban
Össznézőszám:
1010 fő
Átlagban: 144 fő
Legtöbb néző: Egerszalók – Verpelét (300 fő)
Legkevesebb néző: Lőrinci – Füzesabony (50 fő)
Gólok száma: 16
Átlagban: 2,3
Legtöbb gól: Nagyréde – FC Hatvan (3–2)
Legkevesebb gól: Egerszalók – Verpelét (0–0)

A gyöngyöshalászi Nagy Gáborékon (jobbra) a hazaiak nem érezték az elszántságot Pétekén. Fotó: Lénárt Márton -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!