Sport

2010.11.22. 18:09

Fekete Viktor távozik - Gólokkal adós a Felsőtárkány

Ismét nagy tartásról tett tanúbizonyságot az őszi bajnok Egri FC, amely a 92. percben mentett pontot Putnokon, a labdarúgó NB III. Mátra-csoportja 14. fordulójában. Visszapillantó a hétvégére.

HEOL

A Hevesi LSC megint nem tudott túllépni a saját árnyékán. A Turával szemben aratott sikert követően Salgótarjánban ismét kapitulálni kényszerültek Nagy Péterék. A HLSC így visszacsúszott a sereghajtó pozícióba, mivel a Monor pontot szerzett Felsőtárkányban. A hazaiak csak magukat okolhatják a döntetlenért. Baji Ádámék mintegy 300 perce gólképtelenek. A Gyöngyösi AK-Ytong ózdi vereségét szégyenteljes produkcióként értékelte Nagy Gábor edző.

Az Arany Ászok megyei I. osztályban a Pétervására szerezte meg az őszi bajnoki címet, az élcsapatok közül ugyanis a Gyöngyöshalász és a Novaj-Ostoros is vereséggel zárt. Az ősz meglepetéscsapata kétségkívül a Besenyőtelek, amely 13 veretlen mérkőzés után a dobogó második fokára kapaszkodott. Nagyrédén búcsúzott a közönségtől és a társaktól Fekete Viktor, aki két góllal vette ki a részét a Tarnaleleszi MSE elleni diadalból.

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Fekete Viktort a futsal továbbra is a Gyöngyösi FBSK csapatához köti FOTÓ: BELKOVICS KRISZTIÁN
[/caption]

– Strandlabdarúgó-válogatottbeli társam, Czetti Balázs közbenjárásának köszönhetően közel járunk a megállapodáshoz egy osztrák ötödik ligás csapattal – közölte Fekete Viktor, aki a nyár óta erősítette az ősszel negyedik helyen zárt rédeieket. – Ha minden jól alakul, januárban csatlakozom a gárdához. Heti két-három alkalommal ingázom majd a lakhelyem, és Ausztria között, a futsal továbbra is a Gyöngyösi FBSK csapatához köt. Kiválóan éreztem magam Rédén, a jövőben is mindig szívesen térek vissza.

A megyei I. osztály 15. fordulójának válogatottja:
Huszár Zs. (Besenyőtelek) – Bajzát Zs. (Bélapátfalva), Hegedűs R. (Pétervására), Pálfalvi A. (Besenyőtelek), Király M. (FC Hatvan), Tresó M. (Markaz), Kovács Z. (Maklár), Fekete V. (Nagyréde), Karkaura (FC Hatvan), Hevér P. (Lőrinci), Mészáros S. (Besenyőtelek).

A 15. forduló számokban:
Össznézőszám: 1030 fő
Átlagban: 147 fő
Legtöbb néző: Besenyőtelek – Gyöngyöshalász (200 fő), Andornaktálya – Maklár (200 fő)
Legkevesebb néző: Lőrinci – Bélapátfalva (60 fő)
Gólok száma: 34
Átlagban: 4,9
Legtöbb gól: Lőrinci – Bélapátfalva (4–4), Markaz – Verpelét (5–3)
Legkevesebb gól: Besenyőtelek – Gyöngyöshalász (1–0), Pétervására – Egerszalók (1–0) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!