Sport

2010.11.04. 18:42

FittAréna az egészségért

Az év legfittebb napján nem csak mozgással lehet az egészségért tenni. November 28-án a Tesco FittArénán a neves hazai előadók vezette fitnesz és aerobic órák mellett az egészségmegőrzést célzó programok is várják az érdeklődőket.

HEOL

A Papp László Budapest Sportarénában egészségügyi felméréseken vehetnek részt azok, akiket érdekel saját testük fittségi állapota. A résztvevők egészséges ételeket, italokat, kozmetikumokat ismerhetnek meg és próbálhatnak ki. Az egészségesebb életmód eléréséhez szaktanácsadók segítségét lehet igénybe venni, akár táplálkozásról, akár mozgásról vagy sporteszközök használatáról legyen szó.

Budapest mellett Debrecen és Veszprém is várja a mozgás szerelmeseit: november 13-án Debrecenben, december 4-én pedig Veszprémben lehet együtt sportolni a népszerű előadókkal. A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden belépőjegy után 200 forintot átutal a Hátrányok Dacára Alapítvány javára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!