Sport

2010.11.13. 16:41

Kiböjtölt hevesi győzelem Balogh-triplával

Kétgólos hátrányból felállva, öt találatot szerezve győzte le a turai együttest a Hevesi LSC gárdája a labdarúgó NB III. Mátra-csoportja 13. fordulójában.

HEOL

Hevesi LSC – Tura-Biotech USA
5–3 (0–2)

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Balogh Balázs (balra) három góljával sokat tett a hevesi siker érdekében. Fotó: Ötvös Imre.
[/caption]

Heves, 100 néző. V.: Kovács Tamás (Katona L., Boda V.).
HEVES: Éles – Forgács D., Molnár Z., Jeney, Kovács Á. – Kaló – Nagy P. (Ragó, 80.), Kóczián (Nagy L., 46.), Urbán (Szabó G., 46) – Balogh B., Besenyei F. Edző: Balázs Tihamér.
TURA: Nagy G. – Tóth A. (Havasi, 67.), Zsolnai, Nagy Cs. (Szabó Á., 78.), Sukaj – Takács M., Less T., Bogdán, Balló – Less K., Padustsch (Blaubacher, 61.). Edző: Lilik Pál.
Gólszerzők: Balogh B. (58., 71., 75.), Nagy P. (66.), Szabó G. (88.), ill. Less K. (33.), Nagy Cs. (38.), Takács (81.).

A turaiak az első félidőben kihasználták a hevesiek hibáit és kétgólos vezetéshez jutottak. A második játékrészben a hazaiak  félórán át régi önmagunkat idézve, teljesen megérdemelten rúgtak öt gólt.

Jók: Éles, Nagy P., Szabó G., Nagy L., Balogh Ba., ill. Takács M., Sukaj.
Balázs Tihamér: – Örülök a kiböjtölt győzelemnek, de nagyon nehéz feladatok várnak még ránk.
Lilik Pál: – A mégerdemelt félidei vezetésünk után az ellenfél a második játékrészben fordított, és megérdemelten szerezte meg a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!