Sport

2010.11.09. 14:35

Ministráns kupa Péterkén

Pétervásárán első alkalommal rendeztek ministráns focikupát a 11 évesek számára. A kupát a házigazda Pétervására csapata nyerte meg négy mérkőzésből mind a négyszer ők hagyták el győztesen a pályát.

HEOL


A kupa után a város gyönyörű szép templomával ismerkedhettek meg  a fiatalok, ahol Kormos Csaba atya Pétervására volt plébánosa elmondta   a templom történetét. Majd ebédet is kaptak a fiatalok a helyi plébánián, ebéd után Kiss Gábor atya a helyi plébános és Bodon Péter a torna szervezője átadták a díjakat. 
 
Gólkirály: Dulai Rajmund 14 góllal (Pétervására)
Legjobb mezőnyjátékos: Bárdos Szabolcs (Gesztely)
Legjobb női mezőnyjátékos:Csík Pálma (Pétervására lány csapat)
Gólkirálynő: Kárpáti Luca (Pétervására Lány csapat)
 
 
1.Pétervására    
2.Gesztely
3.Hangony
4.Ragály
5.Pétervására lány csapata


 
 
Eredmények:
 
Pétervására-Pétervására lány csapat
16-2
Gesztely-Pétervására
3-4
Ragály-Hangony
1-1
Pétervására lány csapat-Gesztely
0-11
Pétervására-Hangony
5-1
Ragály-Gesztely
0-3
Ragály-Pétervására lány csapat
3-1
Gesztely-Hangony
3-0
Ragály-Pétervására
1-4
Pétervására lány csapat -Hangony   
0-6
                                         
 
Bodon Péter a kupa szervezője: Köszönöm  azoknak az embereknek akik segítettek, voltak akik főztek vagy süteményt hoztak. Köszönöm Lettrich Krisztinek aki a helyi lány csapatott megszervezte, Kormos Csaba  Gesztely, Molnár Attila, Brúnó Ragály, Baranyák Béla Hangony plébánosának  hogy elfogadták a meghívást és elhozták a gyerekeket. A kupa annyira jól sikerült hogy a csapatok várják a következő kupát Pétervásárán. Sőt még a Hangonyiak meg is hívták a Péterkeieket az ottani kupára. Gratulálok mindenkinek, és én is várom hogy minél hamarabb találkozzunk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!