Sport

2010.11.15. 17:19

Nyolcvannyolc csapat az Agriapipe-kupán

Hat korosztályban, két hétvégén, összesen 88 csapat játszik egymással az Agriapipe-kupa nemzetközi utánpótlás teremlabdarúgó-tornán.

B. Cs.


Az Egri Focisuli SE rendezte esemény első két játéknapja november 20–21-én jelent megméretést a csapatoknak. Az 1998-ban született korosztályban 12, a 2000-eseknél és a 2002-eseknél 16–16 együttes lép parkettre az egri körcsarnokban és a Pásztorvölgyi iskolában. Az 1x18 perces mérkőzések során az érsekkerti létesítményben palánkra, a felnémeti csarnokban vonalra játszanak a gárdák.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Az Egri Focisuli SE rendezvénye kiváló játéklehetőséget jelent a gyermekek számára. Fotó: Lénárt Márton.
[/caption]

A december 4–5-i folytatásban a ''97-es (12 társulat), a ''99-es (16) és a 2001-es korcsoport (16) csapatai rúgják a bőrt.
Megyénket a vendéglátó Egri Focisuli SE mellett az Egri FC, az Eger SZK, a Gyöngyösi Sportiskola, a Hevesi LSC és az egri Plútó SE gárdái képviselik. A torna nemzetközi jellegéről a Kárpátaljáról érkező Ungvári Focisuli és a szlovákiai  Relax Rimaszombat alakulata gondoskodik.

A Csuhay József fémjelezte eseményen a korábbi válogatott labdarúgó, majd edző előző egylete, illetve munkahelye, így a Videoton és a felcsúti Puskás Akadémia is képviseleti magát.

A részletes program: november 20-21., december 4-5.

A versenykiírás megtekinthető itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!