Sport

2010.11.20. 13:16

Péterke Szaki a városi bajnok

Befejeződött a Pétervására Városi Teremlabdarúgó Bajnokság ahol a Péterke Szaki csapata volt a legjobb a 10 héten át tartó pontvadászatban.

HEOL


A Péterke Szaki csapatát a helyi szakközépiskola tanulói és tanárai alkották. A csapatban több nagypályás labdarúgó is játszott. Második helyen a Fidelitas csapata végzett, a rutinos helyiekből álló csapat meglepetésre csak ezüstérmes lett. Harmadik helyen a Don Corleone, negyedik helyen a BPFC végzett. A bajnokság után az eredményhirdetésre került sor ahol Pál László az NBIII. Mátra-csoportjának elnöke adta át a díjakat.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Péterke Szaki, a bajnokcsapat. Beküldött fotó
[/caption]

A bajnokság végeredménye:
1.Péterke Szaki
2.Fidelitas
3.Don Corleone
4.BPFC
Gólkirály: Bogdán Dávid Rómeó:27 góllal (Don Corleone)

Bodon Péter a bajnokság szervezője: - Gratulálok a csapatoknak. A bajnokság megrendezéséről és lebonyolításáról pozitív visszajelzéseket kaptam, ami biztató lehet a jövőt illetően. Bár még lehet hova fejlődni sőt kell is, hogy minél több ember sportoljon rendszeresen. A bajnokságban játszók közül kiemelendő Tóth Ádám a BPFC játékosa, akire főiskolai tanulmányai mellett rendszeresen és megbízhatóan számíthattak csapattársai. Köszönöm Pál László Úrnak, hogy elfogadta a meghívást és átadta a díjakat.További jó munkát kívánok neki!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!