Sport

2010.11.09. 17:28

Vb-diadal az akarat és az elszántság jutalma

Őszinte csodálattal, és büszkeséggel köszöntötte ma Gulyás László Füzesabony polgármestere Láng Lilla, Láng Zsolt, és Homonnai Tamás karate világbajnokokat.

Pálóczy Ádám


A város első embere elismerte a Yamato Dojo tagjainak kitartó munkáját és erőfeszítéseiket, megjegyezve, hogy a sportolókra mindenki példaként tekinthet. – Ők hárman megmutatták a világnak és városuknak, hogy kellő akarattal és elszántsággal mit lehet elérni – emelte ki Gulyás László, majd a város vezetői ünnepélyes fogadással kedveskedtek a kiválóságoknak és hozzátartozóiknak.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Homonnai Tamás (elöl, balról), Láng Lilla és Láng Zsolt, hátul Szedlák Endre edző és Brezovai Sándor FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON
[/caption]


Az Olaszországban rendezett küzdősport fesztiválon 22 magyar versenyző méretette meg magát.
– Egy év kemény felkészülésnek és a speciális edzésmódszereknek köszönhetően értük el ezt a párját ritkító eredményt – nyilatkozta a 4. danos Brezovai Sándor kyokushin karate mester. – Amikor felfigyeltek, hogy Láng Zsolt és Homonnai Tamás milyen keményen küzd, több benevezett versenyző is visszalépett az összecsapástól, látván a fiúk képességeit.


Joggal gondolhatnánk hogy egy ilyen felkészülés és eredményes szereplés után a karatékák most kipihenhetik fáradalmaikat, de a csapat nem áll meg. A sei-do karatékák november 13-án Budapesten lépnek pástra 26 fővel, hogy megküzdjenek az Európa-kupáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!