Sport

2011.01.18. 11:40

Bukrán Csaba más nézeteket vallott, mint az új vezetés

Két bajnoki cím és két dr. Vass Géza-kupa győzelem is fűződik Bukrán Csaba nevéhez az elmúlt öt évben Pétervásárán.

B. Cs.

A Pétervására SE megyei I. osztályú labdarúgó-csapatának őszi elsősége után nemrég bejelentette távozását a 44 éves játékos-edző.

– A lemondás meglepőnek számít, de vélhetően alaposan megfontolt döntésről van szó.
– Őszi bajnokként és a Magyar Kupában való újabb remeklés eredményeként a SportM-kupa elődöntőjében való szereplés lehetőségét adtam fel – válaszolta Bukrán Csaba. – Sokat is gondolkodtam, hogy mi lenne a helyes lépés. Nem tudtam viszont olyan személyekkel dolgozni, akik két hónappal ezelőtt, hazai pályán, sörösdobozzal a kezükben, Nógrád megyei válogatott, takarodj! felkiáltással a csapat ellen drukkoltak.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Bukrán Csaba egyelőre távolabb lépett a kispadtól. FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON
[/caption]

– Ez azért jóval több, mint egyszerű kesergés...
– Tovább megyek! A visszatérő játékosok között akad olyan, aki korábban egy bélapátfalvi meccs során a lecserélésekor a pétervásárai mezt összegyűrte, és megtaposta. Hogy lehet ilyen ember újra a klub labdarúgója? Hol itt a szakma?

– Apropó, szakma! Kapott már edzői ajánlatot?
– Több csapat is megkeresett, de ezt a félévet kihagyom. Megpróbálok pihenni és igyekszek időt szakítani Erik fiam kapus pályafutásának követésére, aki a Budapest Honvéd Magyar Labdarúgó Akadémiájára került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!