Sport

2011.04.08. 15:07

A közönséget szórakoztatná a Felsőtárkány és az Egri FC

Az NB III. Mátra-csoportja 21. fordulójában Felsőtárkányba látogat a listavezető Egri FC labdarúgó-cspata.

S. K.


NB III., Mátra-csoport
A 21. forduló mérkőzése:
Felsőtárkány SC (11.) – Egri FC (1.)
Felsőtárkány, szombat, 16.30. V.: Kristóf Péter (Fazekas A., Vígh-Tarsonyi G.).
– A pályánk továbbra is nagyon rossz állapotban van, folyamatos játékra nem igazán alkalmas – fogalmazott Bocsi Zoltán, a felsőtárkányiak edzője, aki különböző okok miatt több játékosát is kénytelen nélkülözni. – Az egyénileg is kiváló labdarúgók alkotta Egri FC nem véletlenül áll veretlenül a tabella élén. Nem szabad túlságosan kinyílnunk, a kevés adódó helyzetből pedig minél többet kellene gólra váltani. Várhatóan sok néző előtt szeretnénk sportszerű, jó mérkőzést játszani, számunkra már a pontszerzés is bravúr lenne.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] A hat gólt hozott őszi Egri FC – Felsőtárkány mérkőzésen Csóka Róbertéknek (balról) sikerült megnehezíteni az egriek dolgát Fotó: Lénárt Márton
[/caption]


– Próbálom sulykolni a játékosokba a mérkőzés fontosságát, akik a megyei rangadó helyett inkább a presztízscsata jelzőt használják – közölte László István, az egriek szakmai igazgatója. – A vendéglátóknál jó néhány olyan labdarúgó szerepel, akik korábban nálunk is futballoztak, ami plusz motivációt jelenthet. A ''90-es évek elején edzőként dolgoztam a tárkányiaknál, ahol nagyon jól éreztem magam. Természetesen győzni megyünk, de egy közönségszórakoztató jó mérkőzésen, ha esetleg döntetlennel zárnánk, ezért lennék a legkevésbé bosszús.

A várható kezdőcsapatok
FELSŐTÁRKÁNY: Molnár R. – Baranyai, Hompoth, Sárosi, Bódi K. – Csóka, Nagy J., Gáspár, Hajdu – Baji, Szucsik. Sérült: Vona. Beteg: Lakó. Eltiltott: Ragó (5 sárga lap miatt).
EGER: Illyés – Debreceni, Kiskapusi, Somodi, Horváth Á. – Romhányi, Zováth, Mile, Vén – Bardi, Kotula.
Sérült: –. Eltiltott: Káposzta (5 sárga lap miatt).


Szabad út az egri ultráknak


Az egri ultrák ingyen tekinthetik meg csapatuk felsőtárkányi mérkőzését. Varga Zsigmond egyesületi elnök elmondta, azok után, hogy ősszel a megyeszékhelyiek is hasonló gesztust tettek feléjük, ezzel szeretnénk viszonozni az egriek szívélyes vendéglátását. Reményeik szerint a hazai hívekkel együtt a két szurkolótábor igazi futballünnepet varázsol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!