Sport

2011.04.09. 19:55

Bardi-duplával egri siker Felsőtárkányban

Igazolta a papírformát az éllovas Egri FC labdarúgó-csapata Felsőtárkányban az NB III. Mátra-csoportja 21. fordulójának szombati mérkőzésén. Egri részről Bardi Gábor duplázni tudott, így legutóbbi négy összecsapásán hetedik gólját szerezte.

S. K.

Fotó:

Felsőtárkány SC – Egri FC 1-3 (0-1)
Felsőtárkány, 400 néző. V.: Kristóf Péter (Fazekas A., Vígh-Tarsonyi G.).
FELSŐTÁRKÁNY: Molnár R. – Baranyai A., Hompoth B., Sárosi G., Bódi K. – Csóka R., Nagy J., Gáspár R. (Lakó Zs., 82.), Hajdu Zs. – Baji Á., Szucsik Á. Edző: Bocsi Zoltán.
EGER: Illyés D. – Debreceni D., Mile K., Kiskapusi B., Horváth Á. – Romhányi T. (Gulyás G., 68.), Zováth J., Vén G. – Kotula L., Bardi G. (Szabó G., 78.), Kálmán J. (Hamar Á., 60.). Szakmai igazgató: László István.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Bardi Gábor (jobbra) góltermelése folytatódott, az egri csatár Gáspár Renátóék ellen kétszer talált a hálóba. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

A 17. percben  egy pontrúgás után szerzett vezetést az Egri FC.  Mile ívelt a kapu elé a Romhányi fején megcsúszó labdára Bardi  érkezett , aki közelről a hálóba pofozta a labdát.  A félidő hajrájához közeledve Nagy József előtt adódott egyenlítési lehetőség, fejes azonban elkerülte a kaput.

A szünet után néhány perc alatt eldöntötte a mérkőzést a vendéggárda. Előbb Bardi vehetett át tisztán egy remek labdát a 16-oson,  amit gólra váltott, majd Vén kapáslövése után kapitulált a tárkányi hálóőr. A listavezető egriek azt követően is mezőnyfölényben játszottak, a vendéglátók gyors kontrákból igyekeztek zavart okozni. A 90. percben egy remek Csóka, Hajdu, Baji összjáték után utóbbi  talált a hálóba, megtörve ezzel az október közepe óta tartó bajnoki gólcsendjét.

A hatalmas szélben játszott mérkőzésen kidomborodott a vendégek nagyobb tudása, ezzel együtt a hazaiaknak sincs okuk szégyenkezni.
Gólszerzők: Baji Á. (90.), ill. Bardi G. (17., 48.), Vén G. (51.).
Jók: senki, ill. Mile K. (a mezőny legjobbja), Kiskapusi B., Vén G., Bardi G., Zováth J.

Bocsi Zoltán:
- Gratulálok az Egri FC-nek a győzelemhez. A mérkőzést a játékosok egyéni képességei döntötték el.
László István:
- Mindkét csapat nagyon készült a mérkőzésre, jobb körülmények között, talán még jobb mérkőzés lehetett volna.  A küzdelem dominált, számomra örömteli , hogy a mieink ebben a csatában is felül tudtak kerekedni. Korábbi NB I-es játékosok, akik még nem nagyon játszottak ilyen pályán, ők is jól alkalmazkodtak. Azt is hozzá kell tennem, hogy a hazaiak is sokat tettek azért, hogy pontot szerezzenek. Mi többször kerültünk a kapu elé, több helyzetet dolgoztunk ki, így a győzelmünk megérdemelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!