Sport

2011.04.29. 15:46

Közel a cél az Egri FC számára

Amennyiben az Egri FC labdarúgó-csapata legyőzi szombaton a Dunakeszit, a hátralévő hat fordulóban már egy pont is elegendő az NB III. Mátra-csoportjának bajnoki címéhez.

S. K.


NB III., Mátra-csoport, 24. forduló:
Egri FC (1.) – Dunakeszi Vasutas (11.)
Eger, stadion, szombat, 17.00. V.: Mocsári Tamás (Landeszmann L., Bartkó E.).
– Közel a cél, szeretnénk mielőbb bebiztosítani a bajnoki aranyérmünket – tekintett előre László István, az egriek szakmai igazgatója.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Hamar Ádámék a Dunakeszi elleni meccs után is szeretnék fogadni a gratulációkat Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

– Ha sikerrel vesszük a Dunakeszi elleni mérkőzést, a hátralévő hat fordulóban már egy pont is elegendő a biztos elsőségünkhöz. Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy ez ne sikerüljön. Felszabadult, közönségszórakozattó játékkal szeretnénk megörvendeztetni a drukkereket, s reményeim szerint a szép gólok sem maradnak el. Ha a mérkőzés úgy hozza, a fiatalok közül is néhányan pályára léphetnek.

A várható kezdőcsapat: Illyés – Debreceni, Káposzta, Mile, Szabó G. (Somodi) – Romhányi, Gulyás G., Vén – Kotula, Bardi, Hamar.
Sérült: Szűcs, Kerékgyártó, Busai, Kiskapusi, Horváth Á.
Eltiltott: Zováth (5 sárga lap)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!