Sport

2011.04.22. 14:25

Lendületben lévő Vasas fogadja az Egri FC-t

Az Egri FC labdarúgó csapata csakúgy mint ősszel, ezúttal is arra készül, hogy megtörje a Vasas II. lendületét, amely vasárnap 11 órától műfüvön fogadja a listavezető megyeszékhelyieket az NB III. Mátra-csoportja 23. fordulójában.

S. K.


NB III., Mátra-csoport
A 23. forduló mérkőzése:
Vasas SC II. (5.) – Egri FC (1.)
Budapest, Fáy út, műfű, vasárnap, 11.00. V.: Kovács Tamás (Dolnegó B., Fodor R.).
– Egy nagyon jó rendszerben játszó, lendületes csapat lesz a vasárnapi ellenfelünk – válaszolt László István, az egriek szakmai igazgatója.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Az egriek a fővárosban is ünnepelnének Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

– Az mindig az első csapat meccseitől függ, hogy épp mely játékosok kapnak lehetőséget az NB III-as együttesben, így most sem tudjuk pontosan, hogy kik ellen is kell pályára lépnünk. A fővárosiak a tavaszi hét mérkőzésükön mindössze egy gólt kaptak, egy döntetlentől eltekinve rendszerint győztek. Csakúgy, mint ősszel itthon most is szeretnénk megtörni a lendületüket és begyűjteni a három pontot.

A várható kezdőcsapat
Illyés – Debreceni, Káposzta, Kiskapusi, Horváth Á. – Romhányi, Zováth, Mile, Vén – Bardi, Kotula. Sérült: –. Eltiltott: –.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!