Sport

2011.06.06. 10:39

Hegedüs Gábor távozik a ZF-Egertől

A ZF-Eger 2011/2012-es keretét illetően hat érkező és nyolc távozó játékost jelentettek be ma reggel az Egri Vízilabda Klub sajtótájékoztatóján.

Fenyves Balázs

Kapusposzton a második számú hálóőri teendőket a jövőben Bisztritsányi Dávid tölti be a távozó Nébald Olivér helyett. A védekező szekcióból Sántavy Máté került ki, új bekként a holland Willem Wouter Gerritse érkezik a megyeszékhelyre.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Chilkó Márton (balról), Bátori Bence és Mezei Tamás is aláírt a ZF-hez FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON
[/caption]

A tavaly nyáron Egerbe igazoló Kotszidisz Nikolaosz sem marad a ZF-nél. Az ő posztjára a Pécsről érkező Atsushi Naganumával írtak alá a klubnál. Kis Gábor mellett a legnagyobb veszteséget Hegedüs Gábor távozása jelenti.

Az érkezők listáján a legnagyobb öröm talán Bátori Bence nevénél érzékelhető, aki a Honvéd válogatott pólósa volt ezidáig. Centerposzton Szolnokról erősít a sárga-kék egylet, Mezei Tamás jelentheti az új alternatívát. A tavalyi évben Kassán, kölcsönben szereplő Chilkó Márton is visszatér nevelőegyesületéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!