Sport

2011.10.01. 05:41

Minden gólnak nagyon örülnek Hevesen

Veretlenek találkoznak Hevesen a labdarúgó megyei I. osztály hetedik fordulójában. A listavezető házigazda, a tabella negyedik helyén álló Pétervásárát látja vendégül.

S. K.


– Számomra a legörömtelibb, hogy a játékosok az NB III-tól való visszalépés után is motiváltak maradtak, valamennyien lelkendezünk minden egyes gól után – magyarázta az életérzést Balázs Tihamér, a hevesiek edzője.

– Nagyon tetszik a futballisták hozzáállása, akik a remek szezonkezdet ellenére is a földön maradtak. Most a Pétervására, a Nagyréde, majd a Besenyőtelek ellen három olyan mérkőzés következik, amelyeket ha megnyerünk, nagy lépését tehetünk az őszi elsőség felé.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] A HLSC-nél eddig a legtöbbször Besenyei Ferenc (középen) találatai után lehet örömködni FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON
[/caption]

Ma a második helyen álló Szőlőskert-Nagyréde Verpelétre látogat, míg a forduló egyetlen vasárnapi mérkőzésén a Markaz a Detket fogadja.

A 7. forduló párosítása
Szombat, 15.00        Játékvezető
Tarnaleleszi MSE (8.) – Tarnaméra (12.)        Pádár Sz.
Hevesi LSC (1.) – Pétervására (4.)        Szabó S.
Maklár (11.) – Besenyőtelek (7.)        Báder J.
Novaj-Ostoros (13.) – Andornaktálya (15.)        Osváth E.
Füzesabony (10.) – Bélapátfalva (14.)        Kónya I.
Verpelét (6.) – Nagyréde (2.)        Baranyi G.
Vasárnap, 15.00
Markaz (5.) – Detk (9.)        Harnos Cs.
Szabadnapos: Egerszalók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!