Sport

2012.02.11. 12:40

Sántavy megmutatná, hogy mennyi fejlődött

Az FTC egri bekkje ismerősként érkezik a Bitskey-uszodába szombaton este.

Fenyves Balázs

– Habár nagyon szerettem Egerben játszani, jól érzem magam a Fradinál is - számolt be érzéseiről a heol.hu-nak Sántavy Máté.
- Fiatal és motivált a csapatunk, komoly elvárások sincsenek, ezért nincs feszültség, saját ritmusunkban fejlődhetünk. Hál’ Istennek sokat pólózhatok, az egész meccset végig szoktam játszani, ráadásul nem csak bekkelek, a rosszkéz és kapás oldalon is gyakran megfordulok.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Sántavy Mátét tavaly bajnokcsapat tagjaként ünnepelték Egerben Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

- Új edzőmmel, Ambrus Tamással remekül megértjük egymást. Szakmailag jól felkészült tréner, akárcsak eddigi edzőim, Gerendás György és Tóth Kálmán. Kezdetben érdekes volt számomra, hogy természetileg is hasonló a stílusa Gerendásához, mindketten szeretnek kiabálni, de ehhez már hozzászoktam. Sajnos jelenleg nem tartunk ott, hogy Egerbe bármiféle eséllyel is utazzunk, de személy szerint nagyon szeretném megmutatni előző klubom ellen, hogy mennyit fejlődtem és erősödtem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!