Sport

2012.05.24. 12:25

Atlantából drukkol az Egri FC-nek

Nagyon drukkolok a csapatnak, hatalmas dolognak tartanám, ha sikerülne a feljutás és rendkívül büszke lennék a csapatra” – üzent az Egyesült Államokból Illyés Dániel.

B. Cs.

Az idén februárig az Egri FC NB II-es együttesét erősített hálóőr télen mondott igent az Atlanta Silverbacks nevű egyletnek. A 30 éves játékos 1+2 éves szerződést ír alá a North American Soccer League-ban (NASL) szereplő „ezüsthátú gorilláknak”, ahonnan igyekszik irányítani az általa vezényelt Egri Kapusakadémia munkáját. „Sajnos Ficsór Dávid visszamondani kényszerült a napi munkát, jelenleg régi portás kollégám, Gömöri Ottó tartja a frontot, és Molnár Róbertet is felkértem, ha ideje engedi, vegyen részt a munkába, segítsen be. Ősszel mindenképp hazamegyek, addig pedig remélem, kitart a társak lendülete.”

A szokásos kapustábort július 2. és 7. között idén is megtartják Egerben a Leányka út EKTF pályán. Illyés ugyan nem lehet jelen, így barátja, Kovács Lóránd szervezi az eseményt, amellyel kapcsolatban bővebb információ az akadémia honlapján található. Csábító lehet a fiatal hálóőrök számára Manchesterben július 21. és 29. között tartandó angliai nemzetközi kurzus is, amelynek programjában többek között az Old Trafford stadion megtekintése is szerepel.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Idén is lesz kapustábor Egerben FOTÓ: ÖTVÖ IMRE
[/caption]

A kapustáborokkal kapcsolatban bővebb információ megtekinthő itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!