Sport

2012.05.18. 12:31

Az EKF ragaszkodik a bronzhoz

Szombaton 16 órától az egri főiskolás kosarasok a bonyhádiakkal játszik az NB I/B 3. helyéért kiírt visszavágót.

S. K.

– Amikor Bonyhádon feldobták a labdát, el is párolgott az elveszített negyeddöntőből fakadó csalódottságunk. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a bronzérmet már ne vehessék el tőlünk – válaszolt Váczi Péter, az EKF-Eger-HÉSZ NB I/B-s férfi kosárlabda-csapatának edzője. A főiskolások a másodosztályú bajnokságban a harmadik helyért rendezett párharc első felvonásán 76–74-re maradtak alul a Bonyhádi KSE vendégeként. A dobogós pozícióhoz ezek után egy három pontos győzelem is elegendő Máté Balázséknak.

– Dacára a kudarcnak, kimondottan jó teljesítményt nyújtottunk Tolnában, a kétpontos vereség pedig nem a világ vége – folytatta szavait a tréner. – Motiváltak vagyunk, a Hepp-kupában elért bronz után óriási öröm lenne, ha a bajnokságban is érmes helyen zárnák. A sikerhez azonban még fegyelmezettebb játékra lesz szükség, mint tettük azt Bonyhádon. Fontos, hogy a büntető dobásokat is kellő hatékonysággal értékesítsük, s többek is önmagukhoz képest jobb teljesítménnyel rukkoljanak elő.

[caption id="" align="aligncenter" width="360"] Váczi Péter Krasznai Tiborra már nem számíthat Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Az EKF-Eger-HÉSZ férfi kosárlabda-csapata, amely fennállása legsikeresebb évét „futja” a másodosztályú bajnokságban, szombaton 16 órától fogadja a bonyhádiakat az Eszterházy-csarnokban.

S. K. Váczi Péter Krasznai Tiborra már nem számíthat Fotó: Lénárt Márton -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!