Sport

2012.05.11. 09:56

Horváthot Tasi váltotta a pingpongozóknál

Személycsere történt a megyei szövetség felügyelő bizottságában.

HEOL

– Reális esély mutatkozik arra, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság kezében összpontosuló sporttámogatási rendszernek köszönhetően a megyei szakszövetségek is anyagi forráshoz jussanak – szolgált jó hírrel Csányi Barna. A Heves Megyei Sportszövetségek Egyesületének elnöke a megyei szakszövetség (HMASZ) közgyűlésén mondta mindezt.

A maklári eseményen a vezetőség jelenlévő tagjai – Petővári Attila elnök, Tóth Ádám főtitkár, Dr. Fekete Barbara, Kovács Kinga és Petővári József elnökségi tagok, valamint Dr. Herczeg Béla felügyelő bizottsági elnök – mellett hat szakosztály (Domoszló SK, Egri ÁFÉSZ SC, Kömlő SC, Lipusz Informatika-Andornaktálya SE, Mátra SE és Visontai ASE) képviseltette magát.

A közgyűlés első napirendi pontja ismét tisztújítás volt, miután Horváth Zsolt felügyelő bizottsági tag magánéleti okok miatt lemondott megbízatásáról. Helyére az andornaktályai Tasi Zoltán került, így Dr. Herczeg Bélával és a hatvani Juhász Lászlóval ők alkotják a felügyelő bizottságot a következő időszakban.

Ezt követően a 2011-es szervezeti és szakmai beszámoló, a felügyelő bizottsági jelentés, a pénzügyi beszámoló és közhasznúsági jelentés ismertetésére és elfogadására, majd a 2012. évi költségvetési tervezet megszavazására került sor. A következő napirendi pont a megyei szövetség alapszabályának módosítása volt, mely egyrészt a székhelyváltás, másfelől pedig a közelmúltban elkészült új civil törvény miatt vált időszerűvé. Végül az elnökség tájékoztatta a megjelenteket a Szövetség aktuális helyzetéről és tennivalóiról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!