Sport

2012.05.23. 18:10

Sellő-siker a Delfin-kupán

Az Egri Sellők Szinkronúszó és Úszó Egyesület kezdő, középhaladó és haladó kategóriában 14 versenyzőt indított a monori a Delfin-kupán.

HEOL

Fotós: Picasa

Barta Monika és Kissné Bedécs Szilvia edzők tanítványai közül egyéniben Barta Kira és Horák Zsófia arany-, Kása Letícia és Sődi Vivien ezüst-, Havassy Franciska, Majoros Anna, Turcsányi Lili, Urbán Anna, Végh Alíz és Vratarics Adél pedig bronzérmet szerzett. Párosban  Hegyi Orsolya és Makó Anna, valamint Horváth Alma és Járdán Vera 2. helyezést ért el.

A nyár folyamán még egy bemutató vár a lányokra. Június 9-én az egri strandon sorra kerülő "Vízi sportok napjá"-n két csoportban kűröznek majd a sellők.

- A nyáron 4 turnusban rendezendő szinkronúszó és úszó táborainkba sok szeretettel várjuk az úszni tanulókat, az úszni tudókat az érdeklődőket, a testvéreket, barátokat , fiúkat és lányokat - mondta Barta Monika.

A szinkronúszó és úszó tábor időpontjai: június 18-22., július 9-13., 23-27., augusztus 6-10. A programban délelőtt úszás-oktatás, edzés, pancsolás a strandon, ebéd, délután pihenés, játék, majd újabb úszás szerepel a Bitskey Aladár Uszodában. Jelentkezni Barta Monikánál (20-554-1363) és Kissné Bedécs Szilviánál (20-913-6223) lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!