Sport

2014.04.29. 10:45

A fővárosban zárná le a bronzpárbajt a ZF

Parádi Klaudia bizonyosan kihagyja a mai mérkőzés, de Somhegyi Noémi sincs százszázalékos formában.

F. B.

A női OB I 3. helyéért kiírt párharc 2. mérkőzése:
ÚVSE–ZF-Eger
Budapest, Hajós-uszoda, kedd, 18.30. V.: Németh András, Vogel Gábor.
Szezonbeli utolsó mérkőzésére készül a ZF-Eger női együttese, ma este ugyanis eldöntheti a bajnokság harmadik helyéért zajló párharcát a címvédő együttes. Ehhez az kell, hogy a két nyert találkozóig tartó bronzpárbaj első, győztes mérkőzését követően, az egriek a fővárosban is felülmúlják az ÚVSE gárdáját.

A szombati első ütközet során 4–0-ás repülőrajtot vett a ZF, ami egészen az összecsapás végéig kitartott. Más kérdés, hogy az elődöntős kudarc után még lehetett látni jeleket, amelyek arról árulkodtak, nagy traumát okozott a kiesés. A lányok helyzetét az nehezítheti, hogy a két csapat legutóbbi, budapesti randevúján veszítették el többéves veretlenségüket, a 14–8-as vereség ráadásul elég megsemmisítően hatott. Hiányzóként egyedül a vesemedence-gyulladással bajlódó Parádi  Klaudiát említhetjük, igaz, a csapat centere, Somhegyi Noémi sincs százszázalékos formában, a bölcsességfoga okozta kellemetlenségek miatt.  [caption id="" align="alignleft" width="360"] Parádi Klaudia (elöl) nem ugorhat vízbe Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!