Sport

2014.05.05. 20:09

Rózsa, torta és tűzijáték a bronzhoz Hevesen

A Hevesi DFC 8–1-es összesítéssel végzett a harmadik helyen a Halásztelek FC-vel szemben.

B. Cs.

A Pest megyei női labdarúgó bajnokság 3. helyéért rendezett párharcának visszavágóján:
Hevesi DFC–Halásztelek FC 5–0 (3–0)
Heves, 50 néző. V.: Tamasi Sándor.
HEVES: Dósa F. – Szakál, Balog, Seres – Vígh, Lakatos N., Képes – Orosz, Pári. Cs.: Dósa B., Bozsik, Lakatos Cs. Edző: Juhász Lajos.
Az első mérkőzésen vendégként aratott 3–1-es győzelem után ünneplésre készültek a hevesiek. Ennek megfelelően felszabadultan, ötletesen és jól játszottak a házigazdák, akik kiszolgálták szurkolóikat. A bronzérmeket Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója adta át.

 A szurkolók nevében Budai Sándor sárga rózsával köszöntötte a lányokat, Csáki Zsigmond polgármester pedig hatalmas tortával és tűzijátékkal jutalmazta a csapatot. A bajnokság véget, a hevesiek  (Dósa Fruzsina, Salamon Fruzsina, Balog Éva, Virág Viktória, Lakatos Nikoletta, Bozsik Emese, Pári Emese, Vígh Klaudia, Dósa Beatrix, Seres Petra, Orosz Fruzsina, Képes Vanda, Szakál Döniz, Gacsal Orsolya, Kovács Ágnes, Szatmári Dóra, Lakatos Csilla) a Pest megyei kupában folytatják a szereplést.
Gólszerzők: Pári 3, Képes, Vígh.
Jók: az egész hazai csapat.
Juhász Lajos: – Köszönetet mondunk mindenkinek, aki támogatta a 2013/2014-as bajnoki szereplésünket. A továbbiakban is számítunk valamennyiük segítségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!