Sport

2014.07.08. 10:40

Ha strand és labda, akkor legjobb a Berze

Az ország legeredményesebb tanintézményeként zárta a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium csapata a strandlabdajátékok országos döntőjét.

HEOL

A Marcaliban, Siófokon és Zánkán lebonyolított finálékban neves és erős mezőnyben szerepeltek a mátraaljaiak, akik közül a Köves Péter által felkészített  strandkézilabdázó fiúk (Polonkai Soma, Kotró Bálint, Horváth Roland, Tóth Máté, Unger Balázs, Dezső Bence, Ménfői Attila és Kovács Alex – a torna legjobb kapusa különdíjasa) a 2., a lányok (Póti Henrietta, Nagy Barbara, Mátray Dorottya, Máró Cintia, Kristály Fanni, Rutka Lili, Szabó Laura, Cuczka Viktória) pedig a 3. helyezést érték el. Ugyancsak bronzérem jutott a Szívós János, Tóth Máté, Szívós Máté, Patócs Richárd, Gulyás Kristóf, Szurdoki Péter és Balázs Gergő alkotta strandlabdarúgóknak, míg az általános iskolás korosztályban az 5. helyen zártak a Nagy Gábor és Berkes László felkészítette gyöngyösiek.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] A Köves Péter által felkészített kézilabdázó fiúk a második, a kézis lányok a harmadik helyen végeztek Beküldött fotó
[/caption]

Strandröplabdában a Szoboszlai Brigitta, Gál Gréta páros 2. helyezést, Holló Bálint, Varnyu Iván, Herczeg Tamás, Zeltner Mátyás és Nagy Attila a 4:4 elleni játékban 3. helyezést ért. Lisztik János és Pelle Ildikó tanítványai ezen kívül még két 4., egy 5. és egy 7. helyezéssel fejezték be a különböző kategóriák mezőnyének küzdelmeit.

A részvételhez és a nagyszerű eredményekhez kellett a támogatók hozzájárulása is, amit ezúton is köszönnek a berzések.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!