Sport

2014.08.01. 12:50

Újabb pálya épül Nagyrédén

Ezúttal a fiatalabb korosztály sportolási lehetőségei bővülhetnek az új műfüves pályával.

heol.hu

Tovább bővül a nagyrédei Szőlőskert SC sportkomplexuma, ezúttal egy hagyományos grunddal. Mintegy 13 millió forintból, pályázati támogatással kezdhet bele Nagyréde önkormányzata egy kisméretű műfüves pálya kialakításába a Magyar Labdarúgó Szövetség országos programja jóvoltából. Erről Balázs József polgármester tájékoztatta a sajtót.

Tíz évvel ezelőtt a térség egyik első műfüves pályáját is a településen valósították meg, emellé kerül majd a kamasznál kissé fiatalabb korosztály számára felépítendő kisebb pálya. A kivitelezés 2015 tavaszán kezdődhet, a pontos időpontot a pályázat kiírója, a Magyar Labdarúgó Szövetség tűzheti ki.

Nagyréde sportkomplexuma az elmúlt négy év alatt skate-pályával, világítórendszerrel, öntözőrendszerrel gazdagodott, valamint szurkoló vizesblokkot alakítottak ki, és megújult a sportöltöző is.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Beküldött fotó
[/caption]

- A település a sportélet irányában is elkötelezett képviselőtestülete és a sportkör vezetése folyamatosan összehangolja fejlesztési elképzeléseit, minden kínálkozó pályázati lehetőséget igyekeznek is kihasználni. Ennek köszönhető a sportélet látványos fejlődése Nagyrédén - jegyezte meg a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!