Sport

2014.12.12. 11:02

Egymillióért kínált betonalap

Serlegeket nem, mezeket viszont lehet venni az Egri FC Kft. volt tulajdonából.

B. Cs.

– Serlegeket, kupákat nem kínálunk értékesítésre – szögezte le a Dual-Perfekt Kft. munkatársa. Az Egri Futball Club Kft. kijelölt felszámolója mást viszont pénzé tenne, igaz, eléggé valószínűtlen, hogy a Szentmarjay Tibor Városi Stadion tervezett világításához kialakított három betonalapra élénk érdeklődés mutatkozna. Bár mit lehet tudni!

De nézzük, milyen vagyontárgyak találhatnak gazdára, amelyek a felszámolási eljárás alatt lévő adós társaság tulajdonát képezték.

Itt van mindenek előtt a sporttelepen található három vasbeton alap, amelyek irány ára egymillió forint. „Ezek a térvilágító acéloszlopok tartására szolgálnak, szolgálnának. A csavarok fölött elhelyezett faelem munkavédelmi célokat szolgál, nehogy valakit a kiálló csavarok megsértsenek.” – szerepel a hirdetményben.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] A három vasbeton alap közül az egyik. Fény helyett az árnyékos oldalon. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Készletként jelöltek különböző típusú és méretű, az adós cég profiljához tartozó mezeket, nadrágokat, szabadidőruhákat, sportszárakat, széldzsekikek és cipőket. Ezek 235 ezer forinttól vihetők annak a pályázónak, aki befizeti a 11 750 forintos bánatpénzt (ez a beton alap esetében 50 ezer forint).

Az irodai eszközöket (nyomtató, számítógép, monitor) három, illetve ötezer forintért adnák úgy, hogy előtte le kell tenni 150 (illetve 250) forint bánatpénzt.

A pályázatban kiírt vagyonelemek megtekintése kizárólag a kapcsolattartónál, Gáspár János felszámoló biztosnál előre bejelentett és egyeztetett módon történhet január 6-án 8 és 9 óra között. A mezeket a győri raktárban lehet megtekinteni.

A betonalapokért elég kisétálni a stadionba. Kígyózó soroktól nem kell tartani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!