Sport

2015.02.06. 08:53

A Földművesek hátát nézik Hevesen

A sportcsarnokban zajló megméretés nyitányán Varga Pál számított a legeredményesebbnek.

B. Cs.

Csapatban a Varga Pál, Nagy Szilárd és Tóth Antal alkotta Földművesek néven szereplő trió teljesített a legjobban Heves város 12 fordulós bajnokságának első játéknapján. A helyi sportcsarnokban zajló megméretés nyitányán Varga Pál számított a legeredményesebbnek. A Földművesek gárdáját erősítő versenyző egyéniben 501 pontot ért el, a sorozatot illetően pedig 187 pontra lehetett büszke. Második legjobb csapatként a Bott-Mancs társulata mindössze 19 egységgel maradt el az éllovastól, míg a harmadik helyen álló Sprint 2015 alakulata négy ponttal maradt el a 1200-as határtól.

Az 1. forduló végeredménye: 1. Földművesek (Varga Pál, Nagy Szilárd, Tóth Antal) 1273 pont, 2. Bott-Mancs (Gönczi Ferenc, Gigor Béla, Tatai Mihály) 1254, 3. Sprint 2015 (Baráth Mihály, Mészáros László, Szilágyi Sándor) 1196, 4. Hevesi strikeolók (Gönczi László, Misi Tibor, Jakab Tibor) 1170, 5. Hevesi Tekések (Adamecz József, Besenyei Csaba, Lászka János) 1139, 6. Amatőrök (Holló László/Burkus I, Mikula András/Burkus I, Slakta József/Burkus I) 1136, 7. Horgászok (Nagy László, Besenyei Ferenc, Komlósi Imre) 1078.
– A következő fordulóra március 1-jén kerül sor – tájékoztatta a Hírlapot a hevesi önkormányzat részéről Balogh Margó. – A szervezők még mindig várják csapatok jelentkezését, ugyanis a végső értékelésnél a legjobb nyolc forduló összesített eredménye számít.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!