Sport

2015.02.20. 10:41

A halásziak edzőpartnere 362 kilométerről érkezik

A Zala megyei II. osztály Déli csoportjának éllovasa edzőjének összeköttetései jóvoltából látogat szűkebb hazánkba.

B. Cs.

A gyöngyöshalászi futballisták 362 kilométeres távolságból érkező ellenfelet fogadnak szombaton. A megyei I. osztályban kilencedik helyen telelő gárda a Páka VMSE legénysége ellen játszik felkészülési mérkőzést kedvező időjárás esetén 14 órától Halászon, ha viszont csapadékosra vált az idő, a gyöngyösi műfüvön 15 órakor kezdődik az összecsapás. A Zala megyei II. osztály Déli csoportjának éllovasa edzőjének mátraaljai összeköttetései jóvoltából látogat szűkebb hazánkba.

– Jól ismerem Gyöngyös környékét, mint ahogy Egert is, ugyanis aktív játékosként 17 évesen az Gyöngyösi Energia csapatában mutatkoztam be a felnőttek között – emlékezett Román Péter.

[caption id="" align="alignleft" width="324"] Román Péter Beküldött fotó
[/caption]

- A magyar ifjúsági válogatottban is szerepelt labdarúgó 37 éves koráig játszott nagypályán, ám a trénerkedésen túl a veteránok zalai bajnokságában manapság is rúgja a gólokat. A négy évtizeden át testnevelés-biológia szakos tanárként oktatott szakember azt szeretné, ha jó kapcsolat alakulnak ki a halásziakkal, akik június 29-én viszonozzák a pákaiak vendégjátékát.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] A gyöngyöshalásziak zalai ellenfélnek majd farkasszemet Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!