Sport

2015.02.09. 20:42

A hibátlan Heves igazolta a papírformát

Negyedszer játszottak megyei szövetség hajdani titkára tiszteletére.

S. K.

Fotós: Jakab Tibor 3360Heves, Brassoi 52.Tel:06-20-560-9660

Magabiztos győzelmeket aratott alacsonyabb osztályú ellenfeleivel szemben a Hevesi SE, amely egyedüli NB II-es csapatként az Eger-Eszterházy SzSE II valamint az Örkényi Hernád KC gárdáját maga mögé utasítva bizonyult a legjobbnak a Hevesen rendezett 4. Kurczweil István-emléktornán.

– A névadó 2010-ben bekövetkezett halálát megelőzően évtizedekig tevékenykedett a Heves Megyei Kézilabda Szövetség Versenybizottságának elnökeként és titkárként – beszélt elődjéről Paulovics Zsolt, aki a torna szervezőjeként és játékvezetőként is szerepet vállalt az eseményen. – Az elmúlt négy esztendőben általában NB III-as csapatok számára kínáltunk megméretési lehetőséget, ami nem véletlen, ugyanis Pista bácsi mindig szívén viselte a megyei együttesek sorsát. Ezúttal a Hevesi SE magasabb osztályú csapatként igazolta a papírformát.

Eredmények: Hevesi SE–Eger-Eszterházy SzSE II 26:15 (12:6), Eger-Eszterházy SzSE II–Örkényi Hernád KC 27:27 (15:14), Hevesi SE–Örkényi Hernád KC 24:15 (12:6). A végeredménye: 1. Hevesi SE, 2. Örkényi Hernád KC, 3. Eger-Eszterházy SzSE II.
Holló László, hevesiek edzője a heol.hu érdeklődésére elárulta, a keret az őszhöz képest változatlan, a torna utolsó erőfelmérőt jelentette a tavaszi idényt megelőzően. Az NB II-es bajnokság február 20-án indul, míg az NB III-as küzdelmek márciusban rajtolnak.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Méltó kezekbe került a serleg Fotó: Jakab Tibor
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!