Sport

2015.02.27. 17:33

Detrik, az FSC és Bencsura

Heves megye 2014-es legjobb sportolóit díjazták.

B. Cs.

Egyéniben Detrik Balázs súlylökő, csapatban a Juhász ‘99-Füzesabonyi SC férfi kézilabdázói, a fogyatékkal élőknél pedig Bencsura Zoltán paraatléta vehette a 2014-es év legjobb Heves megyei sportolójának járó kitüntető címet. Az elismeréseket Herman István, a megyei közgyűlés alelnöke és dr. Barta Viktor, megyei főjegyző adta át a Megyeháza Barkóczy termében ma rendezett ünnepi eseményen.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Jutalmazottként Detrik Balázs (balról a második) és az FSC csapatának képviselői (középen) voltak jelen Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

– Nagyon meglepett a díj, éppen ezért rendkívül örülök, hogy rám esett a választás – árulta el Detrik Balázs. A Hevesi SE és az Ikarus BSE színeiben sportoló, 20 éves, boconádi illetőségű atléta Kovács Gyula edző útmutatásai alapján készül.

– Füzesabony kis város, kis közösséggel, ahol jó dolgozni és örülni együtt a sikereknek – fogalmazott a Hírlap érdeklőésére Fügedi Csaba, a füzesabonyi férfi kézilabdázók edzője. – Minden elismerés jól esik az embernek, ez pedig most azért kedves számunkra, mert megyei szinten díjazták az eredményeinket.

  Az Egri Sportiskola SE csapatában atletizáló, korábban a paralimpián úszóként szerepelt Bencsura Zoltán személyesen nem volt jelen a rendezvényen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!