Sport

2015.02.05. 09:53

Rekordmezőny a felsőtárkányi táborban

Az erőgyűjtés során a kontratámadásokra fektették a hangsúlyt.

S. K.

Dacára a zord időjárási viszonyoknak, minden korábbinál népesebb mezőny vett részt a Zen Bu Kan Kempo szervezet Felsőtárkányban rendezett téli edzőtáborában. A 2015-ös versenyszezonra történő felkészülés jegyében háromnapos közös gyakorlás szerepelt a programban.

– Az előző táborokban ötven-hatvan fős csapat gyűlt össze, idén ez a szám meghaladta a kilencvenet – számolt be az ellenfelem.hu portálon ifj. Lévai László, a tábor egyik szervezője, aki édesapjával, Hanshi Lévai Lászlóval az edzések vezénylésében is közreműködött.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] A hamisítatlan januári idő közepette mindeki becsülettel gyakorolt Beküldött fotó
[/caption]

– A téli edzőtáborhoz hamisíthatatlan januári időjárás is párosult, ennek ellenére hat edzéssel a hátuk mögött zárhatták a rendezvényt a harcosok. A hangsúlyt a kontratámadások gyakorlására fektettük, ennek megfelelően építettük fel az edzéseket. Szögmozgásból kombinációkat, súlypontmozgatást és ellentámadásokat gyakorolhattak a résztvevők.

Zárásként Hanshi Lévai László tartott egy kés elleni önvédelmi edzést.

Minden összevetve remek hétvégét tudhatnak maguk mögött a sportolók, akik kiváló közösséget alkotva fejleszthették a már meglévő tudásukat, nagy elszántsággal készülve az előttük álló kemény megmérettetésekre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!