Sport

2015.02.11. 15:31

Szeged vs. Eger: ki mozdul el a nulla pontról?

A ZF részéről gondolni sem mernek arra, hogy ne három ponttal térjenek haza a csongrádi megyeszékhelyről.

F. B.

A női OB I 1–6. helyért kiírt középszakasza 4. fordulójának mérkőzése:
Szegedi Vízmű Taylor & Nash Szegedi Egyetem (6.)–ZF-Eger-EKF (5.)
Szeged, szerda, 18.15. V.: Pásztor, Birri.

Hogyha nagyon teátrálisan szeretnénk fogalmazni, a „most vagy soha” közhellyel állnánk elő a ZF-Eger-EKF aktuális bajnoki mérkőzését illetően. Lévén azonban, hogy hosszú még a rájátszás, inkább hagyjuk is a felvetést.

Vagyis olyan szempontból mégsem, hogy amennyiben valóban a legjobb négy között szeretne szerepelni a gárda, akkor a Szegedet minden körülmények között le kell tudni győzni. Különösen, hogy a Tisza-partiak is gyenge mérleggel állnak. A Tisza-partiak három meccs alatt máris mínusz harmincötös gólkülönbséget hoztak össze, a mieink viszont legalább a BVSC ellen már nagyon közel álltak a pontszerzéshez. A legutóbbi két rosszul sikeredett meccs után (UVSE, Dunaújváros) vasárnap délután másfél órás megbeszélésen vettek részt a keret tagjai, amolyan válságkezelés gyanánt.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Szeredi Krisztináék győzelemért utaznak Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Ezzel kapcsolatban az együttes vezetőedzője, Kelemen Attila a heol.hu-val azt az információt osztotta meg, hogy a találkozók után ugyan csalódottak voltak a lányok, de mára mindenkinek visszajött a harci kedve, és gondolni sem mernek arra, hogy ne három ponttal térjenek haza a csongrádi megyeszékhelyről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!