Sport

2015.05.09. 09:01

GYKK: öt mérkőzés óta tartó negatív sorozatra tennének pontot

Az elmúlt találkozók tapasztalatai alapján nem ígérkezik könnyű feladatnak a Cegléd sem.

S. K.


A férfi NB I 7–12. helyért zajló rájátszás 9. fordulójának mérkőzése:

B. Braun Gyöngyös (7.)–Ceglédi KKSE (9.)

Gyöngyös, szombat, 18.00. V.: Hargitai, Markó.

A mátraaljaiak számára a hetedik hely megőrzése jelenti a legfőbb célt a bajnokságból hátralévő két mérkőzésen, amely az elmúlt találkozók tapasztalatai alapján nem ígérkezik könnyű feladatnak. A gyöngyösiek a legutóbbi öt összecsapásukon nyeretlenek maradtak, ami aggodalomra ad okot. A rossz sorozat éppen a ceglédi találkozóval indult, akkor még Gulyás István irányításával 33:24-re nyert hazai környezetben a CKKSE.

Az eredményesség tekintetében egyelőre az új edző, Debre Viktor érkezése sem hozta meg a kívánt sikert. Kimondva: a jövő csapata épül a Mátraalaján, az új együttes kialakítása a jelenlegi tapasztalatok tükrében történik. Arról, hogy kik azok a játékosok, akikre az új idényben is számít a vezetőedző, még nem került nyilvánosságra. Az érkezők vonatkozásában azonban Juhász Károly nevét már felfedték, az irányító, átlövő Balatonfüredről tér vissza a B. Braunhoz. [caption id="" align="alignleft" width="430"] Nem ígérkezik könnyű feladatnak a Cegléd legyőzése Fotó: motomasterphoto
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!