Sport

2015.10.30. 21:14

Lepsényi elárulta a Cegléd erényeit

Az irányító, átlövő tudja, ha az egriek siker lassítani a vendégek játékát, komoly bajba is kerülhet a CKKSE

S. K.

– Elég erős a csapatunk ahhoz, hogy az egri mérkőzést is a magunk javára fordítsuk – szögezte le Lepsényi Sándor, a ceglédiek irányító, átlövő játékosa.

[caption id="" align="alignleft" width="372"] Lepsényi Sándor derűlátó Fotó: ceglédikkse.hu
[/caption]

– A bajnokság korábbi szakaszához képest az elmúlt két találkozón tapasztaltunk némi visszaesést a játékban, ami véleményem szerint a sorozatterhelés miatt jelentkezhetett. Nem vagyunk túl sokan, s azzal, hogy szerda-szombat ritmusban játsszuk a mérkőzéseket, meglehetősen nagy megterhelésnek vagyunk kitéve. Bíró Balázs sajnálatos kiesése miatt pedig a belső posztokon szinte 60 perceket kézilabdáznak végig a társak.

Ettől függetlenül kiélezett, izgalmas összecsapásra számítok, ahol csak a végjátékban dőlhet el, melyik csapat jár sikerrel. A mi erényünk a gyors, rohanós kézilabda, ha ezt a hevesi megyeszékhelyen is érvényesíteni tudjuk, közel kerülhetünk a győzelemhez. Ellenben ha a hazaiaknak sikerül lassítani a játékunkat, komoly bajba is kerülhetünk. A csarnok különleges hangulatáról már hallottam az elmúlt időben, kíváncsian várom, milyen miliőbe csöppenünk. Szeretnék kiharcolni a felsőházba jutást, úgy gondolom, hogy erre most reális esélyünk mutatkozik. Nem először lépek pályára Egerben, korábban már a másodosztályban is találkoztunk, akkor is nagy csatákat vívtunk.
A férfi NB I 13. fordulójának mérkőzése:
Eger SBS Eszterházy–Cegléd KKSE
Eger, körcsarnok, szombat, 17.00. V.: Tomecskó-Hunyadi, Unyatinszki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!