Sport

2017.02.26. 19:20

EKFSC: csupán hat percig volt esély

Tizenöt gólos vereséget szenvedtek az egyetemisták.

Fenyves Balázs

A női NB I/B Keleti csoportjának 16. fordulójában:
Eszterházy KFSC–Szeged KKSE 18–33 (7–15)
Eger, Eszterházy csarnok, 350 néző, V.: Bacs, Bóna.
EKFSC: Győrffy – Kovács F. 2, Iván E. 2, Grünfelder-Tóth 3, Sári 7 (2), Scheffer 3, Buzsáki. Cs.: Hajek  Molnár N. 1, Hadnagy, Mészáros D., Nyakó, Lányi. Edzők: Hegedűs Tibor, Terenyei Ákos.
Az eredmény alakulása: 6. perc: 2–1, 12. p.: 3–6, 18. p.: 5–8, 24. p.: 6–11, 36. p.: 7–17, 42. p.: 12–21, 48. p.: 14–26, 54. p.: 18–30.
Kiállítások: 10, ill. 12 perc.
Hétméteresek: 5/2, ill. 3/3.Körülbelül hat percig volt esély a Szeged KKSE elleni hazai rangadón az Eszterházy KFSC csapatának, utána a rengeteg hiba, valamint a gyors kézilabdát játszó ellenfél már a szünetre eldöntötte a mérkőzés sorsát.
Hegedűs Tibor: – A jó kezdés után hamar fordítani tudott ellenfelünk, mi pedig teljesen összeomlottunk. Láthatóan nagyon jól felkészült belőlünk a Szeged és nem igazán volt olyan szegmense a játéknak, amiben ne lett volna jobb nálunk.
Következik: Pilisvörösvár–EKFSC, vasárnap, 14.00.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Az egrieken simán átléptek a szegediek Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Címkék#kerecsend#Bélapátfalva#Mezőszemere#Szarvaskő#Feldebrő#Kál#Poroszló#Ivád#Szajla#Sarud#Kompolt#Bekölce#Csány#Aldebrő#Pétervására#dr. Lőrincz György#Bükkszék#Petőfibánya#füzesabony#Rózsaszentmárton#Verpelét#Bodony#dr. Veres Gábor#Terpes#Eger#Szilvásvárad#pély#Hevesaranyos#Detk#Balaton#Felsőtárkány#Tarnazsadány#Kömlő#Tarnaszentmária#dr. Gál Lajos#Mikófalva#Tarnalelesz#gyöngyöspata#Recsk#Ludas#Noszvaj#ifj. Bari József#Nagyvisnyó#Egerfarmos#Domoszló#Apc#dr. Réthy Béla#Nagyút#Egerbocs#Egerszalók#Nagyfüged#Gyöngyösoroszi#Parádsasvár#Lőrinci#Tarnaörs#Demjén#dr. Liptai Kálmán#Gyöngyössolymos#Nagykökényes#Zagyvaszántó#Újlőrincfalva#Éles József#halmajugra#dr. Gondos István#gyöngyöshalász#Heréd#Erk#Kisköre#Egercsehi#Boldog#Novaj#gyöngyös#Sirok#Tarnaszentmiklós#Ostoros#Tarnaméra#Fedémes#Heves#kézilabda#dr. Kovács Csaba#Tenk#Egerszólát#dr. Nagy Imre#Kisnána#Mátraballa#Atkár#Dormánd#Parád#Boconád#Erdőkövesd#Tófalu#Érsek Zsolt#Vámosgyörk#Mátraszentimre#istenmezeje#dr. Petrovics András#Markaz#visonta#Mónosbél#Vécs#Szentdomonkos#dr. Barta Viktor#Bükkszentmárton#Nagytálya#Hevesvezekény#Karácsond#Egerbakta#dr. Fűtő László#Zaránk#Bükkszenterzsébet#Mezőtárkány#Bátor#Szihalom#Mátraderecske#Szücsi#Nagyréde#dr. Juhász István#kápolna#Visznek#Erdőtelek#Kerekharaszt#Abasár#Andornaktálya#Adács#Ecséd#Besenyőtelek#Pálosvörösmart#dr. Ormossy Attila#Tarnabod#Hort#Gyöngyöstarján#Átány#Kisfüzes#Tiszanána#Váraszó#Maklár#Szúcs#hatvan
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!