Sport

2017.04.10. 10:06

Csornij: mindkét csapat győzhetett volna

Játékos szemmel a megyei I. osztály 22. fordulója.

HEOL

Eger SE–Gyöngyösi AK-Ytong 0–0
Csornij Áron, a gyöngyösiek egyik legjobbja: – Két jól felkészített csapat küzdelmes mérkőzésén mindkét gárda győzhetett volna.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Csornij Áronék (6) Egerben is megőrizték veretlenségüket Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Hevestherm-Hevesi LSC–Egerszalók 2–1 (1–1)
Vágó Zoltán, a hevesiek védője: – Ha 2–1-nél belőjük a helyzeteinket, könnyebb győzelmet arathattunk volna.

Besenyőtelek–Maklár 1–1 (0–1)
Mester Tamás, a besenyőek gólszerzője: – Kis szerencsével akár nyerhettünk is volna, így a gólomnak nem tudok annyira örülni. Sajnos, az egy ponttal nem sokra megyünk.

Marshall-ASE–Pétervására 0–4 (0–2)
Novák Zoltán, az andornakiak védője: – Sajnos hétről hétre nem találjuk magunkat. Ebből a mérkőzésből most ennyi jött ki. Gratulálok Péterkének!

Nagyréde–Heréd 2–3 (0–2)
Beraki András, a harmadik herédi gól szerzője: – Jól szervezett Nagyrédével találtuk magunkat szemben. Két pontrúgásból vezetést szereztünk, a második félidőre bentmaradtunk az öltözőben és a hazai csapat ezt kihasználta, szorossá téve a mérkőzést. Jól eltalált lövéssel dőlt el a három pont sorsa.

Gyöngyöstarján–Borsodnádasd 1–3 (1–0)
Juhász Csaba, a vendégek egyik legjobbja: – Igazi kiesési rangadón úgy érzem, rászolgáltunk a három pontra.

Gyöngyöshalász–Felsőtárkány 1–1 (0–1)
Sőregi Zoltán, a halász 11-es értékesítője – Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. Gratulálok a csapatunknak és további sok sikert a Tárkánynak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!