Sport

2017.04.20. 09:36

Tarnabodi tizenéves is a bajnokok között

A behívott tizenévesek először játszottak közösen Telkiben.

B. Cs.

Fotós: Zsolt Kudar

Fotós: Zsolt Kudar

A tarnabodi Pusoma Zoltán is részt vett az OTP Bozsik Bajnokok programjának edzőtáborában, amelyet május 31-én gálameccs követ.

– Nagyszerű kezdeményezésnek tartom a rendezvényt, amelynek idegen környezetében kissé nehezen oldódtak a fiatalok, ám ahogy belemelegedtek a játékba, úgy mutatták meg egyre jobban, mi rejlik bennük – fogalmazott Nagy Gábor.

A hatvani utánpótlásedző a gyöngyösi Kiss Diána Lindával együtt felelt azért, hogy az OTP Bozsik Bajnokok programjának edzőtáborába behívott Keleti válogatott tagjai minél felkészültebben várják a nyugatiak elleni megméretést, majd pedig hangolódjanak a Groupama Arénában sorra kerülő  végső megmérettetésre, amelyet a Magyar Kupa fináléja előtt rendeznek. Ám előbb még vissza Telkibe, ahová az ország legkülönbözőbb pontjairól érkezett az a 12 lány és 24 fiú, akiket a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és az OTP Bank közösen választott ki az OTP Bozsik Bajnokok programba.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] A gyerekek kezdeti pár perces megilletődése után Nyilasi Tiborral közösen oldották a feszültséget Fotó: bozsikbajnokok.hu
[/caption]

A Keleti és Nyugati csapatba behívott tizenévesek ugyan először játszottak közösen, mégis otthonosan mozogtak a pályán és bizonyították rátermettségüket.

A Nyugati csapatot Király Gábor, Juhász Roland, Fenyvesi Evelin, Hajdú B. István edzette, míg Gera Zoltán, Torghelle Sándor és Nyilasi Tibor a Keleti csapatban mutatott be trükköket, osztott meg szakmai titkokat az ifjú focistapalántákkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!