ASZTALITENISZ

2021.09.03. 19:21

Rajtol az Egri AK NB I.-es és NB II.-es csapata

A két megyeszékhelyi együttes keretében három utánpótláskorú játékos szerepel.

B. Cs.

Nagy Ádámék először a karcagiak először ellen adogathatnak

Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A tavaly még extraligás, az NB I.-be visszacsúszva bajnokesélyes Diósgyőri VTK I. csapatát fogadja szombaton 16 órától a HRT Spedition Egri AK I. gárdája. Utóbbi együttest a honi második vonalban Bedő Zoltán, Nagy Balázs, Bedő Norbert és játékos-edzőként Pálosi Balázs alkotja. A FEBA 2000 támogatta NB II.-es HRT Spedition Egri AK II. együttese (Tóth Gergő, Banok Tamás, Lamport Mátyás, Mohácsi Péter, Kovács György, Orosz Illés, Nagy Ádám) ugyancsak a fenti időpontban és helyszínen nyitja a szezont a karcagi Kováts DSE alakulatát vendégül látva.

Nagy Ádámék először a karcagiak először ellen adogathatnak Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– A két csapat keretében három utánpótláskorú játékos szerepel, akiket a Griftools és a Götz-G Kft. szponzorál a teremben zajló utánpótlás­munka mellett. Első számú játékosunk, Timafalvi Gergő Csákvárról igazolt extraligába, de utánpótlásért felelős edzőként maradt Egerben – mondta a heol.hu-nak a klub elnöke, Pálosi-Kovács Kinga.

Címkék#pingpong

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!