KÉZILABDA

2017.07.14. 13:54

Már a második fordulóban megyei rangadó

Az Eger SBS Eszterházy hazai környezetben az Orosháza ellen, míg a B. Braun Gyöngyös a Vác vendégeként kezdi a férfi NB I 2017/18-as idényét.

Andrej Petro (balról) és Matej Mikita párharca Fotó: Lénárt Márton

Fotó: Lénárt Márton

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) hivatali helységében elkészített sorsolásból az is kiderül, hogy már a második fordulóban megyei rangadót láthat a nagyérdemű. Szeptember harmadik hétvégéjén a Dr. Fejes András Sportcsarnokban feszül egymásnak megyénk két zászlóvivője. Az Eger a Veszprém vendégeként az ötödik fordulóban lép pályára, majd a hatodikban a Szegedet fogadja. A gyöngyösiek viszont már a harmadik fordulóban ellátogatnak a címvédőhöz, majd egy hét múlva a Szeged érkezik a Mátraaljára.

A szeptemberi párosítás. 1. forduló (szeptember 10.): Ceglédi KKSE–FTC, Balatonfüredi KSE–Budakalász, Sport36-Komló–Dabas KC VSE, Mol-Pick Szeged–Grundfos Tatabánya, Telekom Veszprém–Csurgói KK, Eger SBS Eszterházy–Orosházi FKSE, Váci KSE–B. Braun Gyöngyös.

Andrej Petro (balról) és Matej Mikita párharca Fotó: Lénárt Márton
Fotós: Lénárt Márton

2. forduló (szeptember 17.): B. Braun Gyöngyös–Eger SBS Eszterházy, Orosházi FKSE–Telekom Veszprém, Csurgói KK–Mol-Pick Szeged, Grundfos Tatabánya KC–Sport36-Komló, Dabas KC VSE–Balatonfüredi KSE, Budakalász–Ceglédi KKSE, FTC–Váci KSE.

3. forduló (szeptember 24.): Ceglédi KKSE–Dabas KC VSE, Balatonfüredi KSE–Grundfos Tatabánya KC, Sport36-Komló–Csurgói KK, Mol-Pick Szeged–Orosházi FKSE, Telekom Veszprém–B. Braun Gyöngyös, Eger SBS Eszterház–Váci KSE, FTC–Budakalász.

A mérkőzés pontos időbeosztása július végén készül el. Az élvonalbeli férfi bajnokság lebonyolítása változatlan: az alapszakaszt követően alakul ki a végeredmény a 3–14. helyért, az alapszakasz első két helyezettje pedig oda-visszavágó alapon bajnoki döntőt játszik. Az 1. forduló játéknapja 2017. szeptember 10., a 26. fordulóé 2018. május 6. A bajnoki döntő hivatalos időpontjai: 2018. május 13. és 20.

S. K.

Címkék#Eger SBS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában