VÍZILABDA

2019.03.22. 16:37

A 11–10-es győzelem most is megfelelne a ZF-Egernek

A férfi OB I. A-csoportjának középszakaszában az 5. forduló mérkőzésein ugranak vízbe a csapatok.

Heol Sport

Hosnyánszky Norbert elmondja, mire kell figyelni

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

MISKOLCI VLC (5.)–ZF-EGER (4.)

Miskolc, Kemény Dénes Uszoda, szombat, 20.30. V.: Kun, Homonnai.

A szerdán lejátszott negyedik fordulóban nem könnyítette meg saját helyzetét a ZF-Eger csapata azzal, hogy hazai környezetben 10–6-os vereséget szenvedett a gárda a Szolnoki Dózsa együttesétől. Ezért szombat este kettőzött erővel kell medencébe ugrani a Miskolc ellen. A középszakasz első fordulójának a Bitskey-uszodában rendezett összecsapáson a sárga-kékek 11–10-re győztek, alighanem ezzel a különbségű diadallal ezúttal is elégedettek lenne a ZF.

Hosnyánszky Norbert elmondja, mire kell figyelni Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

– Nagy lehetőséget szalasztottunk el a Szolnok ellen – kesergett az egriek olimpiai bajnok játékosa, Hosnyánszky Norbert az egylet honlapján. – Sajnos nemcsak az eredménnyel, hanem a mutatott játékkal sem lehettünk elégedettek. Ettől függetlenül nincs idő arra, hogy ezen rágódjunk, lehet javítani. Teljes erőbedobással készülünk, mindenki átérzi, hogy mekkora rangadó következik. Nagyon nehéz meccs vár ránk Miskolcon, de teljesen egyértelmű, hogy a négybe kerülés szempontjából számunkra csak a győzelem fogadható el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában