LABDARÚGÁS

2019.06.01. 10:24

A balatoniak nem számolgattak, „csak” szép sorban győztek

A megyei III-as bajnoknál több mint tíz év után ünnepelhettek aranyat.

B. Cs.

Csákvári Dániel (jobbról a második) és társai nem ijedtek meg a magasságtól

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Márkus Attila

A következő héten egyeztetnek a jövőről a Bélkő SE-Balaton csapatánál. A megyei III. osztály Déli-csoportjában bajnoki címet szerzett együttes részéről a játékos-edző azonban már most összefoglalta, mely tényezők járultak hozzá az aranyéremhez.

Csákvári Dániel (jobbról a második) és társai nem ijedtek meg a magasságtól
Fotó: Márkus Attila / Heves Megyei Hírlap

– Az őszi szezon végén az volt a célunk, hogy a dobogó második vagy harmadik fokán maradjunk, ugyanis az Andornaktálya II-nek kilenc pont előnye volt velünk szemben, ami akkor még ledolgozhatatlannak tűnt – magyarázta Csákvári Dániel. – Aztán sorban nyertük a mérkőzéseket, miközben riválisunk szerencsénkre sorra bukta a pontokat. Egy idő után a tabella élén találtuk magunkat és onnantól a sorsunk a kezünkben volt. Mindig azt mondtam a srácoknak, bárkit le tudunk győzni, csak rajtunk múlik. Nem kell számolgatni, csupán a soron következő mérkőzést megnyerni. Balatonban több mint tíz év nem ünnepelhettek bajnokot, de most sikerült, mert igazi CSAPAT-ként játszottunk.

A rutinos futballista minden játékosnak, támogatónak és szurkolónak köszönte a támogatást, majd hozzátette: – Gratulálunk az Andornaktálya II. csapatának az ezüstéremhez és a Novajnak a bronzhoz, utóbbiak hihetetlen tavaszt futottak.

A DÉLI CSOPORT VÉGEREDMÉNYE

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában