Járvány

2020.03.10. 15:00

A Barcelona-Napoli BL-visszavágót is nézők nélkül rendezik

A koronavírus-járvány miatt a jövő szerdai meccsen sem kockáztatnak a szervezők.

Samuel Umtiti, Frenkie de Jong, Sergio Busquets and Gerard Pique of Barcelona during the football UEFA Champions League Round of 16 first leg match SSC Napoli v Fc Barcelona at the San Paolo Stadium in Naples, Italy on February 25, 2020 (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Matteo Ciambelli

A katalán klub honlapján közzétett keddi bejelentés szerint így nézők nélkül játsszák le a találkozót a 99 354 fő befogadására alkalmas Camp Nouban. A párharc első mérkőzésén Nápolyban két hete 1-1-es döntetlen született.

A BL-nyolcaddöntőjében kedden a Valencia ugyancsak üres lelátók előtt lép pályára az Atalanta ellen, szerdán pedig a Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund találkozón nem lesznek nézők.

Utóbbi meccsen a média képviselőit is csak korlátozott számban engedik be a Parc des Princes-be:

az európai szövetség (UEFA) által kiválasztott öt jogtulajdonos képviselői, illetve a klubok sajtómunkatársai lehetnek csak jelen, a mérkőzés előtti és utáni szokásos sajtótájékoztatókra pedig nem kerül sor.

Az Európa-ligában a nyolcaddöntős párosítások első meccsei közül most csütörtökön az Internazionale-Getafe és az Olimpiakosz-Wolverhampton Wanderers, míg jövő csütörtökön a Sevilla-AS Roma lesz biztosan zárt kapus.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában