LABDARÚGÁS

2019.10.02. 14:13

A Bodon PFC „elhozza” a Real Madrid értékeit

Az őszi szünetben négy nap alatt nyolc edzés a királyi gárda edzőjének irányításával.

B. Cs.

Szuper hangulat és minőségi edzések, ezt kínálják Bodonék Fotó: realmadrid.com

A Bodon PFC újabb eseménnyel hívta fel magára a figyelmet. A pétervásárai kötődésű egylet és a törökbálinti ARËNA jóvoltából ugyanis Magyarországra érkezik a Real Madrid Alapítvány tábora (Fundación Real Madrid Clinics). A BPFC elnöke a részletek ismertette.

Szuper hangulat és minőségi edzések, ezt kínálják Bodonék Fotó: realmadrid.com

– Sokan és sokszor álmodnak róla, milyen lenne magukra húzni a királyi gárda fehér mezét, most itt a lehetőség – mondta Bodon Péter. – Az iskolai őszi szünetben, október 28. és 31. között a 2020-as nyári tábor felvezetéseként kerül sor a kurzusra. A fedett, minden igényt kielégítő törökbálinti létesítményben négy nap alatt nyolc edzés szerepel a programban a Real Madrid Alapítványtól érkező spanyol edző irányításával. A jelentkezők névre szóló, eredeti adidas felszerelést (mez, nadrág, sportszár, labda) kapnak, míg a szülők a Real Madrid Alapítvány működéséről és szemléletéről várható október 30-án előadást tartanak. A szuper hangulatú, minőségi edzéslehetőséget biztosító táborba október 20-án éjfélig lehet jelentkezni a frmclinicshungary.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában