LABDARÚGÁS

2019.10.18. 17:31

A Gyöngyösi AK és a FC Hatvan játékosai „maradtak a földön”

Hazai pályán játszó harmadik vonalbeli gárdáink közül a legnehezebb feladat az egriekre vár, míg a hatvaniak és a gyöngyösiek papíron esélyesebbnek számítanak.

Bódi Csaba

Rédei Milán (zöld-fehérben) csapatával együtt tartaná a jó formát Fotó: Lénárt Márton

Az NB III. Keleti csoportja 11. fordulójának mérkőzései:

VASÁRNAP, 14.00:

GYÖNGYÖSI AK (9.)–TÁLLYA KSE (14.)

Gyöngyös, Kömlei Spt. V.: Erdélyi Bence (Zsákai, Dobos).

RÉDEI MILÁN, a gyöngyösiek csapatkapitánya: – Nem úgy indult a szezon ahogy azt szerettük volna, noha olyan labdarúgók kerültek a kerethez, akik erősítést jelentenek. Mostanra azonban bebizonyosodott, hogy az érkezők tudnak segíteni céljaink elérésében. Ez a legutóbbi négy fordulóban tíz megszerzett pontban mutatkozott meg. Ahogy a többi ellenfelet, a Tállyát is feltérképezte a szakvezetés, vagyis megvan az a játék, amellyel aktuális ellenfelüket képesek lehetünk legyőzni. Ehhez kellő fegyelemre lesz szükség, miközben attól nem tartok, hogy a négyes veretlenségi sorozat bárkit is kényelmessé tenne, mert azt vezetőedzőnk, Varga Attila gyorsan a realitások talajára terelné.

A GYAK várható kezdőcsapata: Ladányi – Wild, Rédei, Fehér, Petrezselyem, Forgács – Tarnai, Ondrejó – Tóth O., Bartha – Csoszánszki

Sérült: Gergely, Laurinyecz

Eltiltott:

Rédei Milán (zöld-fehérben) csapatával együtt tartaná a jó formát Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

FC HATVAN (10.)–DVSC II. (12.)

Hatvan, Népkerti Spt. V.: Tamási Patrik (Pipicz, Nyerges).

TÖRÖK LÁSZLÓ, a hatvaniak vezetőedzője: – A helyén kezeltük a múlt heti győzelmet, a földön maradtunk, attól függetlenül, hogy végre parádézott a csapat. A győzelemnek persze jó íze volt és azt szeretném, hogy „függővé váljunk” erre az ízre. Viszont régen nyertünk hazai pályán, szeretnénk az idegenbeli siker után értékes pontokat begyűjteni otthon is. A Debrecen jó játékosállománnyal rendelkező fiatal csapat, keretüket tehetséges, képzett labdarúgók alkotják és az alapkeretet adott esetben a visszajátszókkal meg tudják erősíteni. Sárközi Szabolcs a héten már edzett, remélem, hogy sérülése után pályára tud lépni és mivel a hosszú ideig sérülteken kívül (Ács Ádám, Simon Mátyás) csak Katona Roland nem bevethető Bízom benne, hogy bővebb kerettel tudunk a továbbiakban készülni. Örömteli, hogy kapusunk, Tajti Bence feldobódva érkezett haza Ausztráliából. Szeretném, ha kapott gól nélkül hoznánk le a mérkőzést, mert még egy alkalommal sem fordult elő ilyen – fogalmazott a klub honlapján Török László.

Az FC Hatvan várható kezdőcsapata: Tajti – Purzsa, Bárkányi, Gál M., Karácsony – Dolhai – Bogdán, Mundi, Kitl K., Czibolya – Torda

Sérült: Simon, Ács, Katona R.

Eltiltott:

EGER SE (11.)–DEAC (3.)

Eger, Szentmarjay stadion. V.: Kovács Imre (dr. Ambrus, Urgyán).

SÜTŐ SZILÁRD, az egriek vezetőedzője: – A korábbi válogatott és NB I-es játékosokat felvonultató debreceniek célja az NB II-es tagság kiharcolása. A két gárda más célokért küzd, de jelenleg mindkét csapat az NB III-as bajnokság résztvevője. Tiszteljük az ellenfelet, azonban szeretnénk bizonyítani, hogy saját stadionunkban senki sem érkezhet könnyed 90 percre. A csapat sokkal kompaktabb arcát mutatta az elmúlt fordulókban, ám ezúttal kulcsfontossággal bír, hogy a támadó harmadban pontosabbak és agresszívebbek legyünk a DEAC ellen.

Az Eger SE várható kezdőcsapata: Nacsa – Debreczeni, Vaskó, Gajda, Lőrincz – Valkay – Farkas K., Antal, Vitelki, Stampf – Vajda

Sérült: Bartusz, Pataki

Eltiltott: –

A további párosítás

VASÁRNAP, 14.00:

ESMTK (6.)–Sényő (8.)

Cegléd (4.)–Balassagyarmat (7.)

Jászberény (2.)–Tiszaújváros (5.)

DVTK II (15.)–Putnok (13.)

Füzesgyarmat (1.)–Ózdi Kohász (16.)

A KELETI CSOPORT ÁLLÁSA

Ózdi mínuszok

Hatpontos levonással büntette a Magyar Labdarúgó-szövetség az Ózdi Kohász SC csapatát, amiért a Bozsik-program kötelező rendezvényén az U11-es és U13-as csapata sem tudott kiállni immár harmadszor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában