LABDARÚGÁS

2019.04.05. 08:52

A jobb és a bal láb esete Makláron

Sipos Lajos edző azt várja, hogy Borsodnádasdon kiegyenesedik a csapata.

Heol Sport

Borsodnádasdon játsszák a forduló mérkőzését

Az elmúlt nyolc mérkőzésén nyeretlen Borsodnádasd vendége lesz a mostanság hullámzó teljesítményt nyújtó Maklár a megyei I. osztály 22. fordulójában. A találkozóval mindkét csapat számára új időszak kezdődhet.

Szombat, 16.00

Borsodnádasdi LASE–Maklár SE

Borsodnádasd. V.: Nógrád megyei jv.

Gyárfás Gábor, a borsodnádasdiak játékos-edzője: – A pályán kívül is remek társaságot alkotunk, így a nehezebb időszakokat is könnyebb átvészelni. Tudjuk mire vállalkoztunk, s azzal is tisztában vagyunk, hogy a több sikerrel kecsegtető mérkőzések még csak ezután következnek. A Maklár elleni összecsapással új időszak kezdődhet, amely eldönti, hogy eredményes vagy csalódást keltő lesz a tavasz. Ismerjük a korlátainkat, azok a minőségi plusszok, amelyekkel a korábbi ellenfelek rendelkeztek, nálunk még hiánycikk.

Sérült: Obbágy T.

Eltiltott: –.

Sipos Lajos, a makláriak edzője: – Az elmúlt hetek teljesítménye arra enged következtetni, hogy az eredményességünket alapvetően befolyásolja, hogy jobb vagy bal lábbal kelnek a futballisták. Egy sima, egy fordított. Ennek szellemében teltek az elmúlt mérkőzések, így most arra törekszünk, hogy valamelyest stabilizáljuk a játékunkat. Négy-öt olyan összecsapás áll még előttünk, ahol feltétlen pontot, pontokat kell szerezni. Ezek közé tartozik a borsodnádasdi fellépés is, bár pontosan tudjuk, hogy a BLASE-pályán minden csapat megszenved a sikerért.

Sérült: –. Eltiltott: –.

Ősszel: Maklár–Borsodnádasd 2–2.

Borsodnádasdon játsszák a forduló mérkőzését

Berg System Eger SE II–Hevesi LSC

Eger, Szentmarjay-stadion. V.: Pádár Szabolcs (Forgó Zs., Nováki R.)

A sereghajtó megyeszékhelyiek utoljára tavaly októberben érezhették meg a siker ízét. Azóta sorozatban tizenhárom nyeretlen találkozó szerepel a nevük mellett. Hevesen is éltek már meg szebb napokat, ettől függetlenül Somodi Krisztiánék esélyesként érkeznek a Szentmarjay-stadionba.

Ősszel: Hevesi LSC–Berg System Eger SE II 2–1.

Füzesabony SC–Pétervására SE

Maklár. V.: Viktor Ferenc Péter (Palásti K., Dajkó T.)

Míg a házigazdák három vesztes, addig a vendégek három győztes mérkőzéssel a hátuk mögött várják az újabb megmérettetést. A péterkeiek azért nem hibázhatnak, mert lépéshátrányba kerülnek a dobogóért zajló küzdelemben, de vélhetően a füzesabonyiak is fentebb vágynak a tabellán.

Ősszel: Pétervására–Füzesabony 5–1.

Lőrinci VSC–Bélkő SE-Bélapát

Lőrinci. V.: Szigetvári Zsolt (Varga L., Juhász Á.)

Lőrinciben eddig még csak az Energia SC és a Gyöngyöshalász csapatának sikerült diadalmaskodni, nyolc alkalommal pont nélkül távozott az aktuális ellenfél. Arra a kérdésre, hogy a bélapátiak vajon csatlakoznak-e a duóhoz, vélhetően csak a legfanatikusabb drukkerek válaszolnának igennel.

Ősszel: Bélkő SE-Bélapát–Lőrinci 1–3.

Besenyőtelek SC–FC Hatvan

Besenyőtelek. V.: Török Mihály (Király Z., Koroknai Á.)

A besenyőiek tavaszi teljesítménye elmaradt az előzetes várakozásoktól. Csattanós válasz lehet erre a felvetésre a listavezetővel szemben szerzett pont, amivel vélhetően a forduló legnagyobb meglepetését szolgáltatnák Jónás Attiláék.

Ősszel: FC Hatvan–Besenyőtelek 2–0.

Vasárnap, 16.00

Egerszalók SE–Energia SC Gyöngyös

Egerszalók. V.: Harnos Csaba (Kasza D., Koroknai Á.)

A gyengébb tavaszi rajtot követően kiegyenesedni látszik az Energia SC, amely az elmúlt három mérkőzésén tizenegy gólt szerzett, miközben egyet sem kapott. A szalókiak abban az esetben törhetik meg az ellenfél lendületét, ha nem lesznek híján a kimagasló egyéni teljesítményeknek.

Ősszel: Energia SC Gyöngyös–Egerszalók 3–1.

Felsőtárkány–Gyöngyöshalász

Felsőtárkány. V.: Várallyay Miklós (Lovas N., Nováki R.)

A vendégek tavasszal még veretlenek, hat mérkőzésükből ötöt megnyertek, ami feltétlen megsüvegelendő tett. A tárkányiak egy esetleges győzelemmel pontszámban beérnék a Halászt, de a jelenlegi formák alapján nem ez a forgatókönyv a valószínűbb.

Ősszel: Gyöngyöshalász–Felsőtárkány 1–2.

Heréd LC–Marshall-ASE

Heréd. V.: Klenovics Patrik (Dajkó T., Nagy P.)

Lendületben lévő Andornaktálya utazik Herédre, az elmúlt fordulók sikerei kellő lelkesedéssel és önbizalommal ruházhatják fel a vendégeket. Ettől függetlenül kiélezett küzdelemre lehet számítani, ahol vélhetően a napi forma dönt.

Ősszel: Marshall-ASE–Heréd 2–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában