A koronavírus miatt töltettek ki kérdőívet az egri vízilabdázókkal

A bresciai Eurokupa elődöntőről vasárnap tértek haza a ZF-Eger játékosai, emiatt a Bitskey Aladár Uszodát üzemeltető Eger Termál Kft. vezetősége úgy döntött, hogy a hétfői napon nem engedi be az uszodába a csapatot.

Heol Sport

A bresciai Eurokupa elődöntőről vasárnap tértek haza az egriek. Másnap az olasz városban a koronavírus terjedésének megelőzése miatt bezárták az uszodát, elmaradt az olasz kupa négyes döntője.

„Ebből kiindulva a Bitskey Aladár Uszodát üzemeltető Eger Termál Kft. vezetősége úgy döntött, hogy a hétfői napon nem engedi be az uszodába a csapatot, tehát nem edzhettek” – szerepel az egri klub honlapján. Kedd reggel a Heves megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának munkatársai a Bresciában járt delegáció tagjaival egészségügyi kérdőívet töltettek ki, ami alapján eldöntik, szükséges-e további intézkedés. Lukács Dorián nem volt Bresciában, ő az egyedüli beteg. A helyét szerdán a keretben Kürti Dominik foglalja el.

Kedden emellett bejelentették a Bitskey Aladár Uszodában tartott sajtótájékoztatón, hogy az Egri Vízilabda Klub és a ZF Hungária Kft. megállapodását abban, hogy a cég további egy évig névadó szponzorként támogatja az egyletet, ezzel fontos napjához érkezett a klub.

– A cég és a klub kapcsolata immár legendás. A gyár termékei méltán világhírűek, a vízilabdázókat pedig évtizedek óta kötelezi névadó szponzora világszínvonala. Öröm számunkra, hogy e gyümölcsöző kapcsolat folytatódik – fogalmazott a társaság ügyvezető igazgatója. Őszi Csilla elmondta, a döntés már 2019 decemberében megszületett. A vízilabda klub ügyvezető elnöke kifejtette, a ZF-Eger kiváló branddé vált, és büszkék a támogatójukra. Szécsi Zoltán a tájékoztató után feltárta a támogatás részleteit, az egy évre szóló szponzoráció 85 ezer euróról szól.

A ZF-Eger következő meccsére szerdán kerül sor.

A férfi OB I. alapszakasza B-csoportjának 13. fordulója:

BP. HONVÉD (3.)–ZF-EGER (2.)

Budapest, Kőér u., szerda, 19.30. V.: Várkonyi, Füzesi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában