teremlabdarúgás

2020.03.14. 10:10

A lőrinciek kétszer állhattak a dobogó tetejére Nagyrédén

Futballal űzték a telet három utánpótlás-korosztály labdarúgói a nagyrédei tornacsarnokban. Az U19-es, U15-es és U11-es csapatok számára kiírt Farsang-kupát Gál Rozália és Nagy Attila szervezte.

Hegoczki F. Zsolt

Az U19-es korosztályban győztes lőrinciek csapata Fotó: Hego Kreatív Stúdió

U19-es korosztály

A végeredmény: 1. Lőrinci VSC 12 pont, 2. Gyöngyöshalász 9, 3. Szőlőskert Nagyréde SC 7, 4. Vámosgyörk 3, 5. Atkár 1.

Különdíjak. Legjobb kapus: Dávid Ivó (Lőrinci); legjobb mezőnyjátékos: Jurecska Ruben (Nagyréde); gólkirály: Torda Zalán (Lőrinci).

Támogatói díjak: Sági Tamás (Nagyréde), Lengyel Gergő (Lőrinci), Tábi Zoltán (Vámosgyörk), Nagy Erik (Atkár), Mága Alex (Gyöngyöshalász).

Az U19-es korosztályban győztes lőrinciek csapata Fotó: Hego Kreatív Stúdió

– Több kimagasló teljesítmény is akadt, így most nem számítottam arra, hogy engem választanak a mezőny legjobb játékosának – fogalmazott Jurecska Ruben. – Rengeteget segítettem a védekezésben és a támadásban, gólokat szereztem. Jó volt a csapat, de lehetett volna még jobb a helyezés, ha a közösségi küzdőszellem kitart. Gratulálok Sági Tamás csapattársamnak a díjához!

U15-ös korosztály

A végeredmény: 1. Lőrinci VSC 12, 2. Atkár 9, 3. Domoszló 4, 4. Szőlőskert Nagyréde 4, 5. Gyöngyösi AK leány 0.

Különdíjak. Legjobb kapus: Varga Janka (GYAK); legjobb mezőnyjátékos: Lados Márton (Nagyréde); gólkirály: Kovács Gergő (Lőrinci).

Támogatói díjak: Szécsényi Ádám (Lőrinci), Barkó­czi Róbert (Domoszló), Piczi Hunor (Nagyréde), Veres Vivien (GYAK), Cserna Renátó (Atkár).

Az LVSC U15-ben első együttese Fotó: Hego Kreatív Stúdió

 

– Tizenhat gólt lőttem és elsők lettünk, ám még jobb eredményeket elérhettünk volna – mondta Kovács Gergő. – Nem vagyok elégedett magammal. Molcsán László és Maksa Róbert útmutatásai alapján odatettük magunkat, ennek köszönhetjük a sikert. Középpályásként és csatárként elvitt az FC Hatvan, de ott nem voltak sikerélményeim. Lőrincibe átkerülve jobbnak tartom a helyzetemet.

U11-es korosztály

A végeredmény: 1. Halmaj­ugra 7, 2. Szőlőskert Nagyréde 6, 3. Atkár 4, 4. Recsk 0.

Különdíjak. Legjobb mezőnyjátékos: Tari Zsombor (Nagyréde); legjobb lány játékos: Szatmári Éva (Recsk); legjobb kapus: Hársszegi Tas (Atkár); gólkirály: Báder Kevin (Halmajugra).

Támogatói díjak: Balogh Iván (Halmajugra), Molnár Imre (Nagyréde), Suri Bendegúz (Atkár), Bökfi Rajmond (Recsk).

– Az olyan jó, ha kivédek valamit, ilyenkor nagyon örülök – mesélte Hársszegi Tas. – Nekem még nagy és magas ez a kapu, de majd belenövök. Most is próbáltam nyújtózkodni a labdákért, s úgy sikerült, hogy kevés gólt kaptam.

A mérkőzéseket Szalai Béla és Lados György vezette. A serlegek, különdíjak és oklevelek átadásakor a rendező Szőlőskert Nagyréde SC elnöke, Kovács László gratulált a fiataloknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában