LABDARÚGÁS

2020.01.28. 19:56

A maklári csapatkapitány az edzőségre váltott

Most végzi azt MLSZ „C” licences edzőképző tanfolyamot.

B. Cs.

Bánka Balázs a felkészülést már nem kezdte el

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Az ősszel még játékos-edzőként tevékenykedett Bánka Balázs tavasszal „csak” az edzőségre összpontosít. Azonban ezt már nem Makláron teszi, ahol az elmúlt hat évben futballozott a megyei I-es gárda kapitányaként, hanem az Eger SE 2011-es születésű gyermekekből álló csapatát, valamint Kollár Péterrel a klub U19-es női együttesét vezényli trénerként.

Bánka Balázs a felkészülést már nem kezdte el Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

A megyeszékhelyen nevelkedett, majd Pétervásárán, Verpeléten, Nagyrédén és az Egri FC-ben is szerepelt 37 éves labdarúgó-pályafutása során sok tapasztalatot szerzett az edzőségről, amit felhasználhat az utánpótlás-nevelésben. Az elmúlt hónapokban ideje jelentős részét a fiatalok képzésével és versenyeztetésével töltött tréner végleg nem mondott le róla, hogy visszatérjen a nagypályára, ám ennek az évnek az első fele egészen biztosan csak a fiatalokról szól, illetve a tanulásról. Most végzi azt MLSZ „C” licences edzőképző tanfolyamát, hogy hivatalosan is művelhesse azt, ami igazán közel áll hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában